Horloges voor bedrijven

Welkom op de speciale pagina voor bedrijven op Horlogeloods.nl. Horlogeloods biedt bedrijven de mogelijkheid om grotere aantallen horloges, tegen een speciale prijs, te bestellen. Wilt u deze horloges laten graveren? Dit is uiteraard geen probleem bij ons. Het graveren van horloges wordt bij ons als extra service helemaal gratis gedaan. Neem contact op met onze klantenservice en informeer naar de mogelijkheden. Uw voordelen op een rijtje :

* Extra korting bij grotere aantallen horloges
* Luxe verpakking
* Horloges gratis laten graveren
* BTW aftrekbaar
* Horloges online of in onze winkel te bekijken 

Gravures gedaan door de goudsmid van onze juwelier

Uw horloge laten graveren gebeurd bij ons met uiterste precisie. Wij beschikken over een eigen juwelierswinkel met een eigen goudsmid, en zij dragen er zorg voor dat de achterzijde van uw horloge prachtig gegraveerd wordt. Dus zoekt u voor een 10-jarig bestaan, een jubilaris in uw bedrijf of een klantenrelatie een geschikt cadeau ? Bij Horlogeloods.nl zult u zeker slagen.

Vraagt u vooraf wel even of de door u uitgezochte horloges de mogelijkheid bieden om gegraveerd te worden. Het kan soms voorkomen dat een achterdeksel, waar de gravure geplaatst moet worden, te vol is, zodat een duidelijke gravure niet mogelijk is.

Eveneens kan een horloge als een relatiegeschenk naar andere bedrijven of belangrijke klanten toe gebruikt worden. Een mooi gegraveerd horloge van een goede kwaliteit straalt zeker klasse uit en zal een goede indruk bij deze bedrijven of klanten nalaten, wat belangrijk is om goede contacten te onderhouden

Ruilen of retourneren

Horloges die gegraveerd zijn, kunnen niet meer geruild worden. Uiteraard behoudt u wel de volledige garantie op deze horloges. Twijfel niet langer en kies het horloge dat bij u of uw bedrijf past. Een horloge is een uniek geschenk, waarmee u uw bedrijf goed voor de dag laat komen. In onze onlineshop bieden wij u een ruime keuze van horloges aan die u kan geven als origineel bedrijfsgeschenk. U kunt op deze manier een horloge aan uw werknemers als geschenk geven voor Kerst, Pasen, Secretaressedag,…. Iemand belonen voor goed werk of een goede service valt steeds in de smaak en bovendien zal dit geschenk de werknemers motiveren hun goede prestaties verder voort te zetten.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting