Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 386

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ga voor een Boccia horloge van titanium

vrijdag 12 oktober 2018

Een Boccia horloge staat natuurlijk bekend om het gebruikte materiaal, titanium. Dit materiaal is anti-allergisch, zodat u een van deze horloges prima kunt dragen als u bijvoorbeeld een huidallergie heeft. Dat betekend echter niet dat het een saaie collectie is. De Boccia horloges zijn er namelijk in vele variaties, en voor mannen en vrouwen. Voor de banden wordt naast titanium ook vaak voor leer gekozen. Bekijk direct deze fraaie collectie.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Een design horloge van Picto

vrijdag 5 oktober 2018

Een Picto horloge herkent u uit duizenden. Deze horloges met hun unieke design, beginnen steeds meer een plekje op te eisen in de horlogemarkt. Wat deze horloges zo uniek maakt is de rustige wijzerplaat met slechts 1 wijzer en de bewegende stip. De Picto horloges zijn ontworpen om de mensen tegemoet te komen die juist niet alles stipt op tijd willen doen. Want met een Picto horloge zult u nooit tot op de seconde nauwkeurig kunnen zeggen hoe laat het is, en dat is eigenlijk best wel lekker! Ontdek nu snel de fraaie designhorloges.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Trendy Fossil horloges

vrijdag 28 september 2018

De Fossil horloge collectie staat bekend om haar diversiteit, en de vele keuze mogelijkheden voor zowel mannen als vrouwen. dit najaar heeft Fossil ook een andere markt aangeboord, door een fraaie collectie hybride horloges en smartwatches aan de collectie toe te voegen. Wij van Horlogeloods waren direct enthousiast en hebben deze horloges direct een plek in onze webshop gegeven. Helemaal nu we richting de feestdagen gaan is het goed de Fossil horloges weer eens goed te bekijken.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Skagen horloge collectie najaar 2018

vrijdag 21 september 2018

Bij Horlogeloods hebben we vanaf vandaag de nieuwe Skagen horloge collectie uit het najaar van 2018 online staan! Zoals we van hen gewend zijn, zijn er weer enkele fraaie nieuwe modellen toegevoegd. Skagen, dat natuurlijk bekend staat om zijn minimalistische ontwerpen, weet ons elke keer weer te verbazen qua ontwerp en design, en de gebruikte kleuren. Als u toe bent aan een nieuw horloge, moet u de Skagen horloges zeker niet overslaan!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Lacoste horloge collectie najaar 2018

vrijdag 14 september 2018

Zoals zo ongeveer elk horloge merk heeft ook de Lacoste horloge collectie dit najaar een metamorfose ondergaan. Oudere modellen mochten naar de sale, en hiermee werd er ruimte gemaakt voor een flink aantal nieuwe modellen. Lacoste horloges zijn altijd sportieve horloges geweest, en ook dat komt in de nieuwe collectie weer naar voren. Wat echter opvalt is dat er vooral voor dames ook enkele trendy Lacoste horloges zijn toegevoegd, met een leren of Milanese horlogeband. Ontdek direct deze frisse Lacoste horloges!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Seiko Astron GPS Solar

vrijdag 7 september 2018

In 2012 kwamen de Seiko Astron GPS Solar horloges op de markt, en deze zijn sindsdien niet meer weg te denken binnen de toch al uitgebreide collectie horloges van Horlogeloods. Niet in de laatste plaats vanwege de exclusieve techniek die in deze horloges tentoongespreid wordt. Extra uniek is dat deze techniek volledig draait op solar technologie, oftewel, het wordt opgeladen door iddel van licht, zodat u geen batterijtje meer nodig heeft. Bekijk direct de exclusieve Seiko Astron horloges!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Nieuwe collectie Tommy Hilfiger!

vrijdag 31 augustus 2018

Fans van de Tommy Hilfiger horloges weten het al...het is weer tijd voor de nieuwe collectie! Na de zomer is het altijd weer tijd om de collectie te vernieuwen, en zoals u kunt zien is dat prima gelukt. Stoere en sportieve horloges voor mannen, en elegante en trendy horloges van Tommy Hilfiger voor dames. Zo is er weer voor iedereen wat wils. Klik gauw verder en bekijk direct de fraaie nieuwe Tommy Hilfiger horloge collectie.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

De nieuwe Seiko horloges zijn er!

vrijdag 24 augustus 2018

Op zoek naar een nieuw Seiko horloge? Kijk dan direct verder op Horlogeloods. De nieuwe collectie Seiko horloges is namelijk net binnen, en zoals altijd is het assortiment weer uitgebreid met erg veel nieuwe horloges! Sportieve horloges voor mannen, elegante horloges voor vrouwen, en natuurlijk ook weer horloges uitgerust met de bekende kinetic en solar uurwerken. Kijk snel verder en kies direct een nieuw horloge!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

De Casio Edifice horloge collectie heeft op Horlogeloods inmiddels imposante vormen aangenomen. Deze sportieve Casio horloges zijn inmiddels om menig pols te vinden, en wij snappen wel waarom. Naast het sportieve uiterlijk hebben deze horloges vaak handige functies zoals een chronograaf en bijvoorbeeld Bluetooth, zodat het op vele manieren te gebruiken is. Inmiddels zijn er weer veel nieuwe modellen toegevoegd, wat het zeker de moeite waard maakt de Casio Edifice horloges eens te bekijken.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Trendy Komono horloge collectie

vrijdag 10 augustus 2018

Als je naar de Komono horloge collectie kijkt, valt 1 ding direct op, namelijk de veelzijdigheid in kleuren en modellen! Komono is al vele jaren te vinden op Horlogeloods, maar toch weten zij ons elke keer weer te verrassen met hun nieuwe collectie. Omdat zij hun collectie in diverse reeksen hebben onderverdeeld, is er wel degelijk enige herkenbaarheid te ontdekken. Dit merk heeft horloges voor mannen en vrouwen, en zo is er voor iedereen tussen de Komono horloges wel iets leuks te vinden!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen
Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 386

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting