Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 329

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De extreme Casio Master of G collectie

vrijdag 22 september 2017

Houdt u van een uitdaging, en zoekt u een horloge die u onder alle omstandigheden bijstaat? Dan kunt u eigenlijk niet om een Casio Master of G horloge heen. Deze horloges, onderverdeeld in 3 verschillende lijnen, zijn extreem robuust en schokbestendig, en kunnen dus tegen een stootje. Deze G-Shock Master of G horloges zijn voorzien van allerlei functies, die natuurlijk reuze handig zijn tijdens een outdoor activiteit.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Veelzijdige Komono horloge collectie

vrijdag 15 september 2017

De horloges van Komono zijn terug van weggeweest, en hoe! Het horlogemerk blijft zich steeds vernieuwen, en dat is te zien ook. Het nieuwste pareltje binnen de collectie zijn de Komono Winston Subs horloges, unieke horloges met een origineel detail op de wijzerplaat? Nieuwsgierig naar de Komono horloges? Lees dan snel verder.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Seiko Solar horloge collectie

vrijdag 8 september 2017

Al sinds 1977 is het Seiko Solar horloge op de horlogemarkt te vinden. Deze horloges zijn uitgerust met een unieke technologie die in staat is om uit alle soorten licht energie te halen waarmee het horloge opgeladen wordt. Tegenwoordig is deze techniek zo ver dat de Seiko Solar horloges in drie uur volledig opgeladen zijn als ze blootgesteld worden aan een lichtbron. Omdat bij deze uurwerken een batterijwissel overbodig is, zijn de horloges erg milieubewust. Vandaar dat deze solar horloges de laatste jaren enorm aan populariteit hebben gewonnen.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Wat zijn watchwinders?

donderdag 7 september 2017

Wat zijn watchwinders en hoe werken ze? Een uitleg door Watchwinder-123.nl.

Een watchwinder - ook wel horlogewinder - is een mechanisch apparaat om horloges op te winden. De watchwinder bootst daarbij de polsbeweging na. Door de bewegingen van een watchwinder hoeft een automatische horloge niet meer handmatig opgewonden te worden. Watchwinders zijn geschikt voor automatische horloges welke door natuurlijke polsbeweging opgewonden worden. Door het dragen van het horloge blijven de tijd en datum goed staan. Wanneer een automatisch horloge te lang niet gedragen wordt, zal deze stil gaan staan. Een watchwinder voorkomt dit. Naast de praktische functionaliteit van een watchwinder is het apparaat een toevoeging aan het interieur. Er zijn dan ook honderden verschillende soorten watchwinders in alle soorten, maten en kleuren.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Jesse Haanstra

Een echte outdoor liefhebber is al wel bekend met de Casio Pro Trek horloges. Deze horloges staan bekend om hun veelzijdige functies, die u in allerlei omstandigheden kunnen helpen. Veel gebruikte functies zijn bijvoorbeeld een kompas, hoogtemeter, dieptemeter of barometer. Ook zijn de uurwerken in Pro Trek horloges vaak voorzien van zonnecellen die door middel van zonlicht opgeladen worden. Dit zorgt er voor dat u nooit last heeft van een lege batterij als u op avontuur bent. En sinds enige tijd heeft Casio twee heuse Pro Trek smartwatches aan de collectie toegevoegd!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Tijd voor een nieuw Breil horloge

dinsdag 18 juli 2017

De modieuze Breil horloges staan al tientallen jaren bekend om hun innovatieve gedachtengang qua stijl. Natuurlijk heeft Breil ook de gebruikelijke tijdloze horloges, maar ontwikkelen altijd wel weer een nieuw design, waardoor een horloge van het merk net iets meer opvalt dan een ander, bijvoorbeeld een aparte kast of het bekende Snake horloge met een uniek soort horlogeband. Kijkt u even mee wat Breil deze keer bedacht heeft?

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Ga voor een La Royale horlogebox!

dinsdag 4 juli 2017

Bezit u een grote horloge collectie, en weet u eigenlijk niet meer waar u uw horloges moeten laten, als ze niet om uw pols zitten? Horlogeloods.nl biedt u de oplossing. Wij hebben namelijk een hele fraaie collectie horlogeboxen in ons assortiment opgenomen. Hier vindt u horlogekisten waar u bijvoorbeeld vijf, tien, en zelfs 18 horloges in kunt opbergen! Kijkt u even mee?

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Nieuwe collectie Armani horloges

zondag 25 juni 2017

Armani horloges zijn hét voorbeeld van horloges die voortkomen uit een modemerk. Inmiddels kent iedereen het merk Armani echter niet alleen meer van de prachtige pakken, maar ook wel degelijk van de horlogecollectie, met op elk horloge de karakteristieke adelaar. Waar het merk vroeger bekend stond om zijn klassieke uurwerken, brengt het inmiddels elk seizoen een nieuwe collectie die met recht divers te noemen is. Zoals u zelf kunt zijn is de Armani horloge collectie nog steeds gevuld met klassieke horloges, maar is het merk ook zeker met de huidige trends meegegaan.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Ontdek de Seiko Astron horloges

woensdag 15 maart 2017

Er zijn maar weinig horlogemerken die klasse, originaliteit en kwaliteit weten te combineren in een horloge. Seiko Astron is hier één van. De schitterende Seiko Astron horloges weten zich aan elke tijdzone op aarde aan te passen dankzij de gps-ontvanger. De zoektocht naar een horloge die exact de juiste tijd aangeeft is voorbij! Lees snel verder voor meer informatie over de Seiko Astron horloges.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Seiko dameshorloges van Horlogeloods

woensdag 8 maart 2017

Als er een merk is waar kwaliteit en klasse elkaar ontmoeten, dan is het Seiko wel. Seiko horloges werden ontwikkeld in Japan, waarbij het merk eerst ‘Seikosha’ heette. Omdat dit ‘huis van precisie’ betekent, bent u verzekerd van een zeer nauwkeurig horloge dat voldoet aan de eisen. Lees snel verder voor meer details!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen
Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 329

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting