Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 356

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sportieve Hugo Boss Orange horloges!

vrijdag 20 april 2018

De Hugo Boss Orange horloge collectie staat bekend als het kleine broertje van de Hugo Boss Black horloges. Dit is wat ons betreft helemaal ten onrechte! De laatste jaren heeft Boss Orange namelijk zijn eigen identiteit ontwikkeld, en zijn het eigentijdse, sportieve horloges gaan ontwerpen. Uiteraard is op elk horloge het oranje logo van Boss Orange te vinden, wat een horloge vaak een sportief karakter geeft. De nieuwe collectie Hugo Boss Orange horloges is net binnen, en we nodigen u uit om direct een kijkje te nemen.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

De Ferrari horloges stralen vanwege het Italiaanse design luxe en snelheid uit! Ferrari is natuurlijk bekend geworden door de formule 1, en rood is toch wel de kleur waarbij men denkt als het om een Ferrari gaat. Zo ook bij de horloges. Hier is op de wijzerplaat tevens altijd het beroemde logo van Ferrari te zien. Dit zorgt ervoor dat de Ferrari horloges er altijd sportief uitzien. Dus bent u op zoek naar een sportief horloge, dan mag u deze collectie zeker niet missen!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Dit voorjaar hebben ook de Obaku horloges hun weg naar Horlogeloods gevonden. Deze elegante, minimalistische horloges zijn een prima toevoeging voor ons assortiment. Obaku Denmark maakt namelijk horloges die eenvoud en unieke ontwerpen met elkaar combineert. De gedachten van de ontwerpers is het samen smelten van tradities uit Azië en het Westen. Eenvoud, duidelijk en vakmanschap. En dat het goed gelukt is, kunt u zien bij onze ruime Obaku horloge collectie!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Diesel horloges staan bekend als grote, XXL horloges. Dit klopt ook wel, maar er heeft inmiddels een kleine verschuiving in het Diesel horloge assortiment plaatsgevonden. De XXL horlogekasten zijn nog steeds goed vertegenwoordigt, denk aan de Big Daddy collectie, maar ook horloges met een subtielere kast en uitstraling zijn inmiddels terug te vinden. Ook de voorjaarscollectie van 2018 geeft dit beeld weer. Bekijk de collectie direct!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Baby-G horloges met stappenteller

vrijdag 23 maart 2018

De kleurrijke en sportieve Baby-G horloges zijn een must voor de sportieve vrouwen onder ons. Ben je op zoek naar een trendy en stoer horloge voor al je sportieve activiteiten? Dan zijn de Baby-G horloges van Horlogeloods echt iets voor jou! Met het markante design in diverse kleuren zorgen deze horloges niet alleen voor een goed humeur, maar is het ook geschikt voor alle sportieve activiteiten. Bekijk nu deze kleurrijke collectie.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

De relaunch van de Esprit horloges!

vrijdag 16 maart 2018

De Esprit horloge collectie heeft een ware metamorfose doorgemaakt. Zij vonden het tijd voor nieuwe wegen en verfrissende ideeën en om die reden vond er dit voorjaar de relaunch van het merk plaats. In de voorjaars- en zomercollectie 2018 presenteerde Esprit nieuwe designs in sieraden en natuurlijk ook horloges. De collectie heeft de trendy uitstraling die we van de Esprit horloges gewend zijn, maar ok zijn er enkele oude modellen in een nieuw jasje gestoken, zoals de bekende Houston horloges.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Bij Horlogeloods is er wederom een nieuwe collectie te bewonderen, namelijk de Maen horloges! Dit merk doet alles anders dan anders. Ze hebben een focus op kwaliteit, materialen en kleine details en geloven dat dit de belangrijkste kracht van het merk is. Een Maen horloge is een hedendaagse tijdwaarnemer en het is het doel om horloges te creëren die de verwachtingen overtreffen. Bekijk snel de Maen horloge collectie en laat u verrassen!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Een HOT&TOT horloge is een uitkomst voor degene die altijd al een houten horloge wilde hebben. HOT&TOT is een Nederlands merk dat is opgericht in 2014 aan de rand van Amsterdam. Zij combineren Hollands ondernemerschap met de alsmaar groeiende vraag naar duurzame en stijlvolle producten. De houten HOT&TOT horloges vormen een combinatie van stijl, luxe en een verantwoordelijke en duurzame kijk op onze planeet. Ontdek nu deze unieke collectie op Horlogeloods

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Klassiek moderne Seiko Premier horloges

vrijdag 23 februari 2018

Met de Seiko Premier horloges heeft Seiko de ambitie om de absolute top te halen op het gebied van de zogeheten 'dress' horloges. Het design van deze horloges is geïnspireerd op het grijze gebied tussen klassiek en modern, uiteraard aangevuld met de perfecte finishing touch en perfecte detaillering zoals we van dit merk gewend zijn. Binnen de Seiko Premier horloge collectie zijn er ook enkele horloges te vinden met bijvoorbeeld een perpetual calendar, zodat u er nooit aan hoeft te denken om de datum te verzetten zoals bij een simpel quartz horloge wel het geval is.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Seiko Presage Cocktail horloges

vrijdag 9 februari 2018

De automatische Seiko Presage horloges zijn een klasse apart. Het bekende horlogemerk Seiko kent dan ook al een lange geschiedenis. Meer dan 100 jaar geleden werd het eerste polshorloge door hen geproduceerd en legde daarmee de basis onder een inmiddels erg succesvol horlogemerk. De Seiko Presage collectie is nog niet zo oud, maar is een fantastische toevoeging op de toch al indrukwekkende collectie. Ook de speciale Limited Editions zijn een absolute aanrader.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen
Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 356

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting