Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 367

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hugo Boss horloges zijn al jaren erg populair op Horlogeloods. Dit horlogemerk van de Duitse ontwerper Hugo Boss staat namelijk voor kwaliteit, elegantie en een verfijnde smaak. Met aandacht voor details en het gebruik van de beste materialen is ieder Hugo Boss horloge een stijlvol accessoire voor heren met gevoel voor stijl.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

De trendy Calvin Klein horloges zijn al jaren onderdeel van onze website, en dat is niet voor niks. Dit horlogemerk weet het elke keer weer voor elkaar te krijgen vernieuwende modellen te ontwerpen voor zowel mannen als vrouwen. Er wordt gevarieerd met kleur en materiaal, en veel horloges hebben een unieke vorm, waardoor het horloge net even anders oogt dan een standaard model. Maak kennis met de Calvin Klein horloge en u begrijpt direct wat wij bedoelen.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Wederom zijn er een paar exclusieve Seiko Prospex horloges uitgebracht, die natuurlijk ook op Horlogeloods te vinden zijn. De echte liefhebber kent deze horloges natuurlijk al lang, en weet zijn weg naar de Seiko Prospex horloges al prima te vinden. Seiko is ook officieel horlogepartner van PADI. Seiko en PADI™ streven naar zowel het veiliger en aantrekkelijker maken van de duiksport, als het beschermen van de onderzee wereld. Deze speciale PADI horloges zijn natuurlijk ook te vinden bij ons

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

De Mondaine Essence horloges zijn niet alleen geweldig qua design, ze zijn nog eens milieuvriendelijk ook! Dit horloge wordt geproduceerd waarbij er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurvriendelijke materialen, tot aan de verpakking aan toe. Dus deze Mondaine horloges hebben niet alleen de uitstraling die u gewend bent, u zorgt er ook nog eens voor dat het milieu nit onnodig belast wordt.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Wanneer je een luxeproduct koopt is dit vaak erg prijzig. Het is dus belangrijk dat je goed nadenkt voordat je zoiets koopt. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten? Dit artikel geeft je een aantal punten waar je op moet letten wanneer je een luxeproduct gaat aanschaffen.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Nancy

Inkopen van horloges: hoe werkt dat?

donderdag 24 mei 2018

Of je nu al een hele tijd vaste klant bent in onze webshop of wanneer je net nieuw bent: we kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar bepaalde zaken omtrent onze webshop. In ons eigen atelier hebben we een plek gemaakt waar we horloges ‘eigen’ en persoonlijk kunnen maken. Om echter een hele reeks horloges aan te schaffen kopen we horloges in bij een groothandel. Om zo transparant mogelijk te blijven naar jou, onze trouwe klant, willen we je in dit artikel graag meer vertellen over hoe het inkopen van horloges precies werkt en hoe dat eruit ziet. Het is best leuk om te weten waar jouw nieuwe Olympic horloge vandaan komt of hoe we jouw Tommy Hilfiger horloge hebben uitgekozen toch?

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Seiko Presage Limited Editions!

vrijdag 18 mei 2018

De Seiko Presage horloges staan bekend om hun unieke designs en het kwaliteitsuurwerk dat in elk automatisch horloge zit. Maar wist u ook dat Seiko enkele gelimiteerde modellen op de markt zet? Wij van Horlogeloods hebben dan altijd de eer om een van deze modellen toegewezen te krijgen. Omdat deze Seiko Presage horloges maar in beperkte oplage geproduceerd worden, heeft lang niet elke Seiko dealer het geluk dat ze een van deze fraaie horloges aan kunnen bieden. Gelukkig zijn ze bij ons wel te bestellen!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Een DKNY horloge staat bekend om haar betaalbare luxe. De horloges van dit modemerk zien er sprankelend en chique uit, maar blijven gelukkig betaalbaar en daarom benaderbaar voor elke modieuze vrouw. Ook dit seizoen bevat de DKNY horloge collectie weer enkele pareltjes. Ontdek de collectie nu zelf!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Als echte horlogeliefhebbers weten wij als geen ander hoeveel een horloge voor iemand kan betekenen. Naast het feit dat de meeste horloges flink wat waard zijn, zoals deze te gekke nieuwe horlogecollectie van Michael Kors, kunnen horloges ook emotioneel gezien veel waarde hebben. Een horloge is namelijk het ideale item om cadeau te geven: misschien heb je weleens een mooi horloge van je vriend, je moeder of een vriendin gekregen en moet je er niet aan denken dat deze kwijtraakt of zelfs gestolen wordt. Daarom hebben we enkele tips voor je verzameld waarmee je je horloge extra goed kunt beschermen tegen diefstal of verlies. Ook lees je in dit artikel meer over welke voorbereiding je kunt nemen, mocht je horloge gestolen worden.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen

Wij van Horlogeloods hebben de Fromanteel horloge collectie eens flink op de schop genomen. Normaal gesproken denkt u dan dat er een flink aantal nieuwe modellen bijgekomen zijn, maar dat is in dit geval niet waar. Of in ieder geval niet helemaal. De Fromanteel horloges beschikken over een quick release systeem, oftewel een systeem waarmee een band in een handomdraai verwisselt is. Alle banden passen dan ook op alle horloges. Vandaar dat wij hebben geprobeerd de horloges op een dusdanige manier weer te geven, dat u direct ziet hoe een horloge eruit ziet met een andere kleur band. Op basis hiervan kunt u direct een keuze maken!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Kevin Driessen
Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 367

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting