Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 479

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Trendy HUGO horloges

20 jun. 2019

Met de nieuwe HUGO horloges vult het merk Hugo Boss de behoefte naar trendy horloges van hoge kwaliteit in. Zij waren naast de traditionele Boss horloges op zoek naar horloges die elke dag en op elk moment gedragen kunnen worden, met een trendy uitstraling. Met de nieuwe collectie HUGO horloges is hen dat wat ons betreft prima gelukt! Qua ontwerp zijn ze net wat losser, waardoor het een brede doelgroep van vooral jonge mannen aanspreekt.

Lees meer
Geplaatst door Kevin Driessen

Heb je binnenkort een feest? Dan is het goed om een sterke outfit te kiezen om het helemaal af te maken. Een mooie outfit laat je de show stelen. Het hoeft trouwens niet complex te zijn. Een funky print, wat felle kleuren, neon of glitter en een goede spijkerbroek kunnen al genoeg zijn. Het is goed om een outfit te hebben welke goed bij je past. Voor dames en heren zijn er vele soorten outfits te krijgen. Kies zorgvuldig!

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kirsten

Wanneer je gaat solliciteren op een nieuwe baan dan is het vaak spannend. Er zijn natuurlijk een aantal zaken waar je op moet letten. Het zorgt ervoor dat de spanning afneemt en er daardoor meer rust komt. Meer rust om die baan te krijgen bij die luxe horloge winkel. Graag delen we deze tips.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kirsten

Ons uiterlijk is al honderden jaren erg belangrijk. Al jarenlang proberen we er altijd op ons best uit te zien, door middel van onder andere kleding, make up en natuurlijk met sieraden. Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat sieraden al eeuwenoud zijn. Zelfs in het oude Egypte en in de tijd van de romeinen droegen mensen al sieraden. We kunnen wel stellen dat sieraden als decoratie tijdloos zijn, omdat we deze al zolang dragen. Tegenwoordig hebben we de keuze uit duizenden verschillende soorten sieraden in diverse stijlen. Een bijzonder type sieraad zijn koppelsieraden die we steeds vaker terugzien. Koppelsieraden worden verkocht in een set van twee die duidelijk aan elkaar gelinkt kunnen worden qua uitstraling. Koppelsieraden worden door twee mensen gedragen en vaak gebruikt om een relatie of een innige band mee te bevestigen. Een voorbeeld van een koppel sieraad is bijvoorbeeld een set van twee horloges met een mannelijke en een vrouwelijke variant.

Lees meer
Geplaatst in Lifestyle door Marlies

Kleding maakt de man is een zeer bekend spreekwoord. Bij kleding denken we vaak aan broeken, truien, T-shirts en overhemden. Het zijn echter de minder zichtbare kledingstukken die soms een zeer belangrijke invloed kunnen hebben op de looks. Neem bijvoorbeeld herensokken. Veel mensen realiseren zich niet dat ze met een bepaalde soort herensokken de uitstraling kunnen maken of breken en er zelfs specifieke trends en mode ontwikkelingen op dit gebied zijn waar te nemen. Het is dan ook te stellen dat herensokken een ondergewaardeerd kledingstuk zijn. Naast de uitstraling zijn herensokken ook zeer belangrijk met betrekking tot het draagcomfort en de persoonlijke hygiëne.

Lees meer
Geplaatst in Lifestyle door Marlies

Een opstalverzekering vergelijken en afsluiten via Poliswijzer is heel eenvoudig. Bij ons vergelijk je opstalverzekeringen op prijs én kwaliteit. En, je krijgt korting, waardoor je tot wel 20% op je premie kunt besparen. Vergelijk je via Poliswijzer én sluit je via ons een opstalverzekering af? Dan weet je zeker dat je niet alleen de goedkoopste opstalverzekering afsluit, maar dat je er ook een kiest die het beste bij jou past.

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

Iedereen heeft wel dure spullen, of het nou gaat om een nieuwe telefoon, een horloge, een bijzonder beeldje of misschien wel je eigen auto. Hoe duurder iets is, hoe zuiniger je er mee omgaat in principe. Maar toch is het soms lastig om zuinig op iets te zijn. In het begin is het nog nieuw en baal je van elke kras of deuk. Maar na verloop van tijd wordt je er steeds iets losser mee en bestaat de kans dat spullen stuk gaan. Om de levensduur van dierbare of kostbare spullen te verlengen is het van belang om hier zuinig mee om te gaan. In dit artikel geven we je een aantal tips om zuinig om te gaan met dure spullen zoals elektronica of een horloge.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Jasmin

Overal op internet zie je ze opduiken: De lijstjes voor 2019! Wil je weten welke bestemmingen écht hip zijn in 2019? Op basis van zoekopdrachten in Google hebben we de volgende bestemmingen kunnen bepalen!

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

We willen er allemaal graag mooi en goed uitzien. Mooie kleren, een horloge en een goede glimlach om het helemaal af te maken zorgen voor een goede outfit. Het probleem is vaak om voldoende budget te vinden om daadwerkelijk een nieuwe outfit te kopen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om nieuwe kleren te scoren. Bijvoorbeeld door met je vriendinnen een ruildag te organiseren. Er zijn echter nog veel meer manieren. Laten we onze tips delen.

Lees meer
Geplaatst in Lifestyle door Jasmin

Voor jou als ZZP’er kan een zorgverzekering met een ruime dekking belangrijk zijn. Met bijvoorbeeld een ruime vergoeding voor fysiotherapie kun je snel weer aan het werk bij lichamelijke klachten. In de laatste twee maanden van het jaar kun je weer overstappen naar een andere zorgverzekering. Waar let je op bij het kiezen van een zorgverzekering?Een zieke werknemer kan rekenen op voorzieningen van de werkgever om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen. Een zelfstandige moet zelf voorzieningen treffen, dus is het vergelijken van de zorgverzekering voor de ZZP’er nog belangrijker. Met een goede zorgverzekering kun je snel weer aan het werk. Sommige verzekeraars geven ZZP’ers ook nog eens een extra korting op de premie, maar korting zegt natuurlijk niet alles. Korting op een veel te dure zorgverzekering kan nog steeds te duur zijn.

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron
Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 479

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting