Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 482

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Horlogeloods gaat verder met een nieuwe eigenaar.

Na een maand uit de running te zijn geweest heeft Juwelier Wieringa de bekende webshop Horlogeloods.nl weten over te nemen en toe te voegen aan de al bestaande websites en webshops Timefortrends en de meer bekende webshop Trendjuwelier. Horlogeloods.nl stond en staat dus nu weer bekend om de vele merken horloges die zij voerde.

Lees meer
Geplaatst in News door Ab Engberts

Nieuwe Seiko Presage limited Edition, prachtig eerbetoon aan de legendarische Crown Chronograph uit 1964.

Seiko begint het voorjaar van 2020 goed met een Presage limited edtion in maar liefst 3 kleuren. Het is een eerbetoon aan de legendarische Crown Chronograph uit 1964. Dit unieke horloge was het eerste Japanse polshorloge met stopwatch functie. Toentertijd is het speciaal ontworpen voor het eerste internationale sport toernooi dat ooit in Japan werd gehouden

Lees meer
Geplaatst in News door Henk Huurdeman

Trendy HUGO horloges

20 jun. 2019

Met de nieuwe HUGO horloges vult het merk Hugo Boss de behoefte naar trendy horloges van hoge kwaliteit in. Zij waren naast de traditionele Boss horloges op zoek naar horloges die elke dag en op elk moment gedragen kunnen worden, met een trendy uitstraling. Met de nieuwe collectie HUGO horloges is hen dat wat ons betreft prima gelukt! Qua ontwerp zijn ze net wat losser, waardoor het een brede doelgroep van vooral jonge mannen aanspreekt.

Lees meer
Geplaatst door Kevin Driessen

We kennen allemaal wel dat zenuwachtige gevoel bij of zelfs voor een sollicitatiegesprek. Al is het maar bij de Albert Heijn of bij een groot kantoor het is allemaal even spannend. Wat zullen ze vragen, hoe zul jij handelen en wat zullen ze van jouw vinden? Aan het eind van de dag wil je het liefst aangenomen worden. Met deze tips heb je al een voorsprong op jouw sollicitatiegesprek en vergoot je jouw kansen om aangenomen te worden.

Lees meer
Geplaatst in Lifestyle door Jasmin

Wanneer je gaat solliciteren op een nieuwe baan dan is het vaak spannend. Er zijn natuurlijk een aantal zaken waar je op moet letten. Het zorgt ervoor dat de spanning afneemt en er daardoor meer rust komt. Meer rust om die baan te krijgen bij die luxe horloge winkel. Graag delen we deze tips.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kirsten

Ons uiterlijk is al honderden jaren erg belangrijk. Al jarenlang proberen we er altijd op ons best uit te zien, door middel van onder andere kleding, make up en natuurlijk met sieraden. Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat sieraden al eeuwenoud zijn. Zelfs in het oude Egypte en in de tijd van de romeinen droegen mensen al sieraden. We kunnen wel stellen dat sieraden als decoratie tijdloos zijn, omdat we deze al zolang dragen. Tegenwoordig hebben we de keuze uit duizenden verschillende soorten sieraden in diverse stijlen. Een bijzonder type sieraad zijn koppelsieraden die we steeds vaker terugzien. Koppelsieraden worden verkocht in een set van twee die duidelijk aan elkaar gelinkt kunnen worden qua uitstraling. Koppelsieraden worden door twee mensen gedragen en vaak gebruikt om een relatie of een innige band mee te bevestigen. Een voorbeeld van een koppel sieraad is bijvoorbeeld een set van twee horloges met een mannelijke en een vrouwelijke variant.

Lees meer
Geplaatst in Lifestyle door Marlies

Kleding maakt de man is een zeer bekend spreekwoord. Bij kleding denken we vaak aan broeken, truien, T-shirts en overhemden. Het zijn echter de minder zichtbare kledingstukken die soms een zeer belangrijke invloed kunnen hebben op de looks. Neem bijvoorbeeld herensokken. Veel mensen realiseren zich niet dat ze met een bepaalde soort herensokken de uitstraling kunnen maken of breken en er zelfs specifieke trends en mode ontwikkelingen op dit gebied zijn waar te nemen. Het is dan ook te stellen dat herensokken een ondergewaardeerd kledingstuk zijn. Naast de uitstraling zijn herensokken ook zeer belangrijk met betrekking tot het draagcomfort en de persoonlijke hygiëne.

Lees meer
Geplaatst in Lifestyle door Marlies

Wanneer men een groot succes heeft behaald, wordt dat op diverse manieren gevierd. Iedereen heeft daar zijn eigen manier voor. Waar de één dit op een extravagante wijze doet, kiest de ander voor een momentje voor zichzelf of een presentje. Ter inspiratie geven we enkele voorbeelden voor het vieren van diverse grootse successen. Aan jou de keuze voor een passend cadeau.

Lees meer
Geplaatst in News door Maartje

Heb je een mooie horloge op het oog? En is de prijs toch wat hoger dan gehoopt? Dan vraag je je af hoe je je geld bij elkaar verdient. In ieder geval gaat het tegenwoordig niet meer lukken om een leuk zakcentje te verdienen met het geld op je spaarrekening. Door te beginnen met beleggen kan je op den duur veel geld bij elkaar verdienen. Hieronder lees je drie tips voor beleggen voor beginners en lees je welke aandelen tegenwoordig interessant zijn, zodat je mooie horloge dichterbij komt.

Lees meer
Geplaatst in News door Maartje

Geld investeren is ontzettend slim om te doen als je geld over hebt. Door geld in bepaalde zaken te investeren proberen mensen meer geld uit hun investering te halen. Je kan in ontzettend veel zaken investeren denk bijvoorbeeld aan aandelen, huizen of zelfs sneakers. Ook in horloges kan je investeren. Waarom en hoe investeer ik mijn geld? Antwoord op deze vragen vind je in dit artikel.

Lees meer
Geplaatst in News door Maartje
Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 482

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting