Horlogeloods heeft vele jaren een grote collectie horloges weten te voeren die gretig aftrek vonden bij het horloge-zoekend publiek op het internet. Naast de verkoop van horloges zorgde Horlogeloods ook voor het onderhoud van horloges; nieuwe batterijen en servicebeurten waren aan de orde van de dag. Immers, niets is makkelijker dan via de post je horloge opsturen en op deze wijze weer te ontvangen. Wat kan er dan fout gaan met de verkoop van zoveel horloges en als je zo goed bekend staat als webshop? Best wel wat dus. Veel webshops lopen helaas stuk op de hoge kosten die gemaakt moeten worden om een webshop in stand te houden. De vorige eigenaar en zijn mensen hebben hun uiterste best gedaan van Horlogeloods een mooi bedrijf te maken, maar helaas mocht het niet baten.

Juwelier Wieringa heeft al twee webshops waarvan Trendjuwelier voor de consument de meest bekende is. Met deze webshop worden vooral veel sieraden en horloges verkocht, Een voorbeeld van een prachtig en veelzijdig horloge is de Garmin Fenix 6 met veel sportieve mogelijkheden. Een collectie van 80.000 verschillende artikelen vergt wel wat inzet vooral als de collecties erg groot zijn zoals van Pandora bedels . Horlogeloods is een echte Horlogewebshop, hoewel er ook sieraden van horlogemerken verkocht gaan worden, die passen goed bij de horloges. Kijk bijvoorbeeld naar merken als Esprit. Tommy Hilfiger, Diesel en Michael Kors die naast Horloges ook Sieraden in hun collectie hebben. Horlogeloods en Trendjuwelier kunnen samenwerken waardoor we in staat zijn de kosten beter te beheersen en voordeliger in te kopen. Het hieruit onstane voordeel kan rechtstreeks naar de consument die dan bij Horlogeloods nog voordeliger uit is dan in het verleden het geval was. Dan kan je net dat duurdere en mooiere horloge kopen tegen een net iets lagere prijs.

Wij zijn blij dat wij met Horlogeloods u (jou) weer van dienst kunnen zijn. Probleem-gevallen uit het nabije verleden mogen zich natuurlijk melden hoewel wij in deze niets verplicht zijn denken wij toch dat het goed zou zijn eventuele recente problemen op te lossen. Dat kunnen wij overigens alleen voor de merken zoals ze nu op deze site staan vermeld. Een probleem met bijvoorbeeld een Festina-horloge kunnen we niets omdat wij dat merk (voorlopig) niet gaan voeren. Een probleem met een Seiko-horloge of een Danish-design-horloge? Dan gaan we er voor.

Wij zouden wat trots zijn als wij u (jou) binnenkort weer als klant te mogen begroeten.

Wij, als vader en zoon, gaan er weer voor.

Ab en Stephan Engberts