De champagneglazen gaan omhoog voor een toost, de muziek gaat een iets harder en we zijn blij, vooral heel erg blij. Met trots presenteren wij u de nieuwe website van Horlogeloods! Bij ons is het elke dag een feestje, maar vandaag is het een bijzonder feest. Wij hebben keihard gewerkt aan de website van Horlogeloods en het resultaat is fantastisch!

Bezoek Horlogeloods met uw telefoon

Het gebruiksgemak van onze website is sterk verbeterd. Wij willen graag dat elke klant makkelijk op onze website kan navigeren en binnen no time het gewenst product heeft gevonden. Om dit voor u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij ervoor gekozen om de website in te delen in meerdere categorieën. Met 1 klik heeft u alle herenhorloges bij elkaar. Onze website is vanaf nu ook heel gemakkelijk te bezoeken met uw mobiele telefoon of tablet. Een horloge bestellen was nog nooit zo makkelijk.

Veel merken op Horlogeloods

Op onze vernieuwde homepagina staan alle gave merken voor u gesorteerd. Dit is handig voor iedereen die liever op een merk zoekt in plaats van een productcategorie. Onder de merken vindt u het blogbericht wat als laatst online is gekomen. Lees deze blogs en kom achter de leukste nieuwtjes van uw favoriete horloge.

Bestel uw horloges op Horlogeloods

Wij hebben inmiddels al 227 beoordelingen mogen ontvangen wat samen resulteert in een cijfer van (jawel) een 9.4! Horlogeloods wordt omschreven als een prettige website met juiste informatie. Benieuwd naar onze collectie met horloges? Neem snel een kijkje en bestel uw horloge nog voor 20.30 uur; dan wordt hij vandaag nog verzonden! Bij een bestelling vanaf €100,- wordt u pakketje gratis verzonden.