2014 blijkt een speciaal jaar voor de Fromanteel horloges. Niet alleen brengen ze dit jaar wederom een speciaal Fromanteel horloge uit voor de 61ste Tulpenrallye, maar ook bestaat het merk 5 jaar en hebben ze hiervoor de speciale anniversary edition gemaakt. Groot feest dus bij het Nederlandse merk, oh! voor ik het vergeet, er komen namelijk ook weer nieuwe Globetrotter horloges aan, maar dat even terzijde.

Speciaal voor de 61ste edititie van de Tulpenrallye, de welbekende rally voor klassieke auto’s is zeer populair en elk jaar weer een groot succes, heeft het merk wederom een prachtig Fromanteel horloge gemaakt. Dit model, The Tulip 61 Chrono is natuurlijk geïnspireerd op de klassieke auto’s. Het design van dit speciale Fromanteel horloge heeft natuurlijk alles te maken met deze geweldige auto’s. Dit is terug te zien in de mooie vorm van de kast en de donkere wijzerplaat die volledig de stijl van het klassieke dashboard van de auto’s weerspiegeld. De kwaliteit is natuurlijk top met een Zwitsers uurwerk, saffierglas en de prachtige leren band. Er worden 500 exemplaren gemaakt van dit model, dus wil u er eentje hebben dan zou ik er snel bij zijn!

De speciale 5 jaar anniversary edition Fromanteel horloges zijn horloges vol betekenis. Deze Fromanteel horloges komen in 2 verschillende edities uit, namelijk Day en Night. Komt u dit bekend voor? Dat kan kloppen, de eerste collectie Fromanteel horloges in 2009 bevatte namelijk ook een Day en Night model. Deze modellen kwamen toen op de markt met een oplage van 2 x 85. U raad het al, deze anniversary edition Fromanteel horloges hebben ook een oplage van 2 x 85 horloges. Het cijfer 85 heeft een diepere betekenis, namelijk dat is de leeftijd waarop Ahasuerus Fromanteel is overleden.

Het design van deze Fromanteel horloges is natuurlijk zoals u dat van het merk kunt verwachten helemaal top. 2 edities die beide compleet hetzelfde zijn op de kleur van de wijzerplaat na. Deze wijzerplaat is mooi bewerkt en straalt alles wat Fromanteel wil zijn uit. De Fromanteel horloges worden afgemaakt met een mooie leren band. Ook de binnenkant van deze Fromanteel horloges zijn kwalitatief. Ook deze modellen hebben de kwalitatieve Zwitserse uurwerken en het krasvaste saffierglas.

Deze speciale Fromanteel horloges zijn eind april, begin mei verkrijgbaar op Horlogeloods.nl! Hou onze site daarom ook goed in de gaten! Maar… zoals het vaak is met limited editions, op=op! Tot deze speciale horloges er zijn kunt u hier de huidige collectie bekijken!