Vostok Europe horloges staan bekend als horlogemerk voor autoliefhebbers. Ze zijn dan ook groot fan van autoracen en dat is wat u overal terugziet. Vostok Europe horloges worden gemaakt met veel ervaring en ze zijn in Rusland dan ook de grootste horlogemakers. Voor de absolute auto ‘experience’ koopt u een Vostok Europe horloge.

Vostok Europe horloges op Horlogeloods

De bijzondere horloges van Vostok Europe zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Vostok Europe horloges zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hebben deze bijzondere horloges ook nog eens een knap (edel)staaltje technologie en design.

Vostok Europe horloges zeer succesvol

Vostok Europe lanceerde in 2004 hun eerste horloge en inmiddels zijn ze te koop in meer dan 30 landen, wauw! Het succes houdt maar niet op voor Vostok Europe, want in 2005 werden ze officiële timekeeper van de Vladivostok race in Rusland. Het merk bleef zichzelf ontwikkelen en in 2009 werd de basis gelegd voor een nieuwe Vostok Europe horloge collectie met tritium buisjes die tot 25 jaar lang lichtgeven.

Korting op uw Vostok Europe horloge

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Horlogeloods en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de leukste en meest unieke horlogewebshop van Nederland. Dit is natuurlijk nog niet alles, want als bedankje krijgt u van ons 5% korting op uw volgende aankoop. Ga snel naar www.horlogeloods.nl en schrijf u in. Bestel uw horloge op werkdagen voor 20.30 uur en dan verzenden wij hem diezelfde avond nog. Fijn voor als u uw horloge snel in huis wilt hebben of als u stiekem geen zin hebt om de stad in te gaan.