Vrouwen. Ze hebben leuke ideeën maar vergeten vervolgens de haalbaarheid. Dit is iets waar mannen dus wel rekening mee houden. We kunnen toch niet 40 stuks van die vogelklokjes op voorraad nemen a €20.000 per stuk? Dat betekent dat we voor €800.000 aan deze spuuglelijke horloges moeten gaan inkopen! En denk je dat er in Nederland ook maar 1 vrouw is die zo'n horloge wil kopen? Maar Kristel, toch leuk geprobeerd.

Laten we het eens hebben over mooie stijlvolle horloges voor vrouwen die tevens betaalbaar zijn, niet geheel onbelangrijk lijkt me. Een goed voorbeeld vind ik de Danish Design horloges. Een ijzersterk merk met Scandinavische invloeden. Een tikkeltje klassiek, maar naar mijn smaak ook weer niet te klassiek of truttig. Vrouwen die een Danish Design horloge dragen zullen het horloge waarderen om de kwaliteit en de eenvoud van het design.

In principe past een Danish Design horloge bij iedere gelegenheid. Bij een casual avondje uit ben je niet overdressed, bij een gala zeker niet underdressed. Uiteraard zul je als vrouw wel een keuze moeten maken of je een zilver of goud type bent, maar dat is logisch lijkt me. Overigens ben ik niet het type die een vrouw daarin kan adviseren, maar gelukkig hebben we daar Kristel voor! Alhoewel ik me afvraag of dat wel verstandig is, aangezien zij horloges met vogeltjes mooi vindt...