Mannen die een voorliefde voor klassieke en zakelijke horloges hebben, zijn vast al weg van een Armani heren horloge. Het Italiaanse merk Armani maakt gebruik van de mooiste nieuwe materialen. Hierdoor is een Armani horloge ook nog eens trendy. Uw heren outfit is dus helemaal af met een Armani horloge. Dit hebben Italiaanse mannen al goed begrepen, u ook?

Armani horloges deel van keizerrijk Armani

In 1975 stichtte Giorgio Armani zijn eigen modehuis. Hij was daarbij zeer innovatief. De Emporio Armani lijn is hieruit ontstaan. Sinds de jaren tachtig maken ook accessoires en horloges deel uit van het keizerrijk Armani: klassiek, sportief, stijlvol en puur Italiaans. Giorgio Armani begon zijn carrière al in de jaren vijftig als etaleur bij een groot warenhuis in Milaan. Een goede zet geweest dus om een eigen bedrijf op te richten!

Gezien worden met een Armani heren horloge

Het Italiaanse merk Emporio Armani is wereldberoemd om zijn gevoel voor belijning en schoonheid. Elk jaar laat Armani dit terugzien in de haute couture en prêt-a-porter kledinglijn. Ook de Armani horloges ademen elegantie en klasse. Heldere wijzerplaten met oog voor detail, vervaardigd van materialen als staal, siliconen en leer geven elk Armani heren horloge een eigen chique uitstraling. Deze Armani horloges zijn dus gecreëerd voor mannen met een voorliefde voor zakelijke, klassieke ontwerpen. In Italië is het heel normaal om gezien te worden met zo’n luxe heren horloge van Armani.

Koop een Armani heren horloge op Horlogeloods

Mocht u nog naar Italië op vakantie gaan binnenkort? Bestel van tevoren dan even een opvallend Armani heren horloge in onze horloge webshop Horlogeloods. De Armani horloges voor heren zijn modieus en elegant. Zo kunt u wel in Italië gezien worden!