Armani kennen we natuurlijk van de kleding, schoenen en accessoires. Op Horlogeloods.nl kunt u ook verschillende Armani herenhorloges en dameshorloges kopen. De Armani horloges hebben stijl en klasse, wat u kunt zien aan het materiaal- en kleurgebruik. Lees mee en laat u verleiden om een Armani dameshorloge of herenhorloge te kopen. Voor kerst, een verjaardag of uzelf, omdat het gewoon een prachtig merk is.

Armani herenhorloges: AR0385 en AR6044

Armani heeft verschillende soorten horloges in zijn collectie. De Armani AR0385 is bijvoorbeeld een stijlvol exemplaar. Dit komt vooral door de opvallende maar strakke horlogeband die is uitgevoerd in zwart. De horlogekast van dit herenhorloge van Armani is van edelstaal, waardoor het zwart van de horlogeband extra opvalt. De wijzerplaat is wit en heeft twee zwarte chronografen boven en onder de as van de wijzers. Het horloge is stijlvol en chique, en zal goed staan bij een pak tijdens het kerstdiner.

De Armani AR6044 is een stoer en robuust model. De horlogeband is gemaakt van het rubber, wat een industriële look geeft. Ook de accenten in de horlogeband van dit herenhorloge van Armani maken dit een stoer horloge. De horlogekast is van edelstaal en bevat een bezel (een ring) uitgevoerd in zwart. Ook de wijzerplaat is zwart. Met de witte accenten in de wijzerplaat valt uw horloge goed op aan uw pols.

Armani AR5996 voor dames en heren

De Armani AR5996 is ontworpen voor dames én heren. De horlogeband van dit Armani horloge is bruin en steekt goed af bij de rosékleurige horlogekast. Wat het horloge zo opvallend maakt is de witte wijzerplaat in combinatie met zijn rosékleurige details. Het horloge is erg trendy door de kleur roségoud verwerkt in het horloge. U zult niemand teleurstellen met dit prachtige heren- en dameshorloge van Armani!

De service van Wereldhorloges.nl

Een horloge besteld op Wereldhorloges.nl heeft u erg snel in huis. Als nu namelijk op werkdagen voor 20.30 een bestelling plaatst, wordt het horloge dezelfde dag nog verzonden! Zo geniet u al erg snel van uw nieuwe horloge of kunt u nog vlak voor de kerst een mooi cadeau shoppen. Wij pakken het horloge ook graag voor u in! Geef dit even aan tijdens het bestelproces, dan wordt het horloge kosteloos ingepakt. En plaatst u een bestelling van €100,- of meer? Dan betaalt u geen verzendkosten!