Opvallend aan het merk Aviator is de grote verscheidenheid aan horloges. Modern, stoer en opvallend, ze hebben voor ieder wat wils. De Aviator horloges zijn kwalitatief zeer goed en dat betekent dat u gegarandeerd plezier hebt met uw nieuwe aankoop! Lees snel verder en kom meer te weten over uw favoriete Aviator horloge.

Vlieg mee met Aviator

Aviator komt oorspronkelijk uit Rusland, waar het eerste Aviator horloge werd gebruikt door een piloot. Sinds 2000 levert Aviator de horloges ook aan militairen en andere extreme beroepsvormen. Het merk Aviator heeft een bijzondere uitstraling, omdat het logo aan beide kanten van de letter ‘A’ een grote vleugel heeft. Dit heeft natuurlijk te maken met de branche waar het bedrijf mee begonnen is, namelijk luchtvaart. Daarnaast geeft dit logo het merk ook de uitstraling die het verdient, namelijk stoer, uniek en kwalitatief uitstekend. Deze mooie vleugels vindt u terug in elk Aviator horloge.

Aviator horloges

Ook uw Aviator horloge is gemaakt met prachtige donkere details, zoals zwarte wijzerplaten en een donkere horlogeband. Sommige Aviator horloges zijn afgewerkt met olijfgroene of witte details aan de zijkant. De meeste horloges hebben een prachtige leren horlogeband wat zorgt dat elk horloge perfect om uw pols past.

Bestel uw Aviator horloge

Deze moderne en sportieve herenmodellen van Aviator zijn heel makkelijk online te bestellen in onze webshop. Blijf daarnaast op de hoogte van alle laatste nieuwtjes, acties en ontvang kortingscodes door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Ga naar www.horlogeloods.nl en schrijf u in bij het kopje ‘nieuwsbrief’ onderaan de website.