Heeft u nog geen kennis gemaakt met de Aviator horloges van Horlogeloods? Dat kan kloppen! Aviator horloges zijn exclusief verkrijgbaar tijdens de vluchten van KLM. Niet zo gek dus dat de herenhorloges van Aviator u onbekend zijn. Ook Horlogeloods heeft de Aviator horloges in zijn assortiment en is daar trots op! De klokjes zijn geïnspireerd op de luchtvaart en hier ziet u dan ook vele details van terug. Lees verder voor alle info.

Het verhaal achter de Aviator horloges

Ook vliegeniers wilden de tijd kunnen checken tijdens hun vlucht. Het enige probleem was dat ze hun beide handen graag aan de stuurknuppel wilden houden en daardoor hun zakhorloge niet konden raadplegen. Hierop werd het polshorloge in het leven geroepen! Moeiteloos kon de pols bijgedraaid worden, zonder de controle over het vliegtuig te verliezen. En met de ontwikkelingen van vliegtuigjes naar supersonische snelheidsmonsters, ontwikkelden Aviator horloges mee.

Details van de Aviator horloges

Als u de wijzerplaat van een willekeurig Aviator horloge bekijkt, zal u direct opvallen dat er allerlei details zijn die verwijzen naar de luchtvaart. Dit maakt dat de herenhorloges van Aviator één prachtige collectie vormen. Typisch voor de Aviator horloges zijn de chronografen die subtiel over elkaar heen vallen. Met de chronografen kunt u uw horloge eenvoudig inzetten als stopwatch!

Aviator herenhorloge kopen bij Horlogeloods

Via beoordelingssite Trustpilot worden wekelijks nieuwe reviews over Horlogeloods toegevoegd door onze klanten. De reviews zijn gekoppeld aan hun order, waardoor u zeker weet dat dit eerlijke reviews zijn. Klanten van Horlogeloods beoordelen de webshop met een 9,3!