Voor wie op zoek is naar een kwalitatief pilotenhorloge is bij Horlogeloods.nl aan het juiste adres! Wij hebben een grote collectie voor u online staan! Een van de merken die deze pilotenhorloges hebben is het merk Aviator Swiss. Dit merk heeft net als andere merken natuurlijk een visie, sommige merken willen zoals Suunto topsporthorloges maken die u eigenlijk kunt zien als een sportmaatje, maar de Aviator Swiss horloges willen net iets anders. Het merk wil uitzonderlijke Aviator Swiss horloges maken die niet alleen perfect werken voor mensen die de lucht veroveren maar ook voor de mensen die hun vanaf de grond steunen. Dit doen ze door 2 ontwikkelingen in de geschiedenis met elkaar te verbinden.

Een droom van alle tijden is kunnen vliegen. Deze droom kwam uit sinds het eerste vliegtuig rond 1900 de lucht in ging. Bij Aviator Swiss horloges zijn ze van mening dat de ontwikkeling van de luchtvaart en het polshorloge naadloos aan elkaar verbonden zijn. Het is namelijk zo dat piloten voor de uitvinding van het polshorloge op hun zakhorloge moesten kijken. Levensgevaarlijk natuurlijk! Want als ze dit deden haalden ze logischerwijs een van hun handen van de knuppel af. Dit zorgde voor onveilige situaties zoals u zich dat kunt voorstellen.

Aviator Swiss horloges is de perfecte combinatie!

De oplossing was duidelijk! Het polshorloge :)! Zo konden de piloten hun handen aan de knuppel houden. De ontwikkeling van de luchtvaart ging van kleine vliegtuigen naar supersonische indrukwekkende vliegtuigen en zijdelings daarvan ging de ontwikkeling van het polshorloge verder van robuust naar stijlvol design. De Aviator Swiss horloges zijn een perfecte combinatie van deze 2 ontwikkelingen. De collectie Aviator Swiss horloges is een verzameling klassieke, stoere, robuuste horloges die alles te maken hebben met de luchtvaart.

 

Op Horlogeloods.nl hebben wij natuurlijk de collectie Aviator Swiss horloges online staan. Ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat u niet een Aviator Swiss horloge kunt vinden die u niet helemaal te gek vindt. Deze stoere maar toch klassieke Aviator Swiss horloges zijn werkelijk geweldig! Bekijk hier snel onze collectie Aviator Swiss horloges.