De kleurrijke en sportieve Baby-G horloges zijn een must voor de sportieve vrouwen onder ons. Ben je op zoek naar een trendy en stoer horloge voor al je sportieve activiteiten? Dan zijn de Baby-G horloges van Horlogeloods echt iets voor jou! Met het markante design in diverse kleuren zorgen deze horloges niet alleen voor een goed humeur, maar is het ook geschikt voor alle sportieve activiteiten. Bekijk nu deze kleurrijke collectie.

Een sportief Baby-G horloge

Als we de collectie bekijken valt een bepaald model ons meteen op. De BGA-240 heeft namelijk diverse handige functies voor tijdens het sporten. Met een simpele druk op de knop kun je al je sportieve prestaties bijhouden en later eenvoudig weergeven. Het horloge heeft een stopwatch met rondeteller, en diverse alarmen. Het horloge is 10 ATM waterdicht dus het kan ook gedragen worden als het bijvoorbeeld regent, of als je een sport in het water beoefent. En, niet onbelangrijk, dit horloge kan tegen een stootje!

Baby-G horloge met stappenteller

Casio heeft aan de Baby-G reeks een aantal horloges toegevoegd die direct een enorme populariteit hebben weten te bemachtigen. Dit zijn namelijk horloges met een stappenteller! Het voorjaar komt er weer aan en zodra het zonnetje schijnt gaat iedereen weer de straat op om te wandelen in de bossen of gewoon in de stad. Hoe handig is het dan dat je tegelijkertijd je aantal stappen bij kunt houden, en kunt berekenen hoeveel calorieën je kwijt bent geraakt tijdens je wandeling? Het voorjaar is namelijk ook het seizoen om te starten met afvallen, en dankzij de Baby-G horloges met stappenteller loop je er nog trendy bij ook!

Casio Baby-G horloge online kopen

Wilt u een Baby-G horloge van Casio kopen? Dat kan dus eenvoudig en veilig bij Horlogeloods.nl. Als u uw favoriete horloge op werkdagen voor 17:00 bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Deze verzending is verder geheel gratis, en u wordt voorzien van een track & trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Is het horloge een cadeau? Dan pakken wij het gratis voor u in. Ook bent u van harte welkom om het horloge te komen bekijken en passen in onze showroom in Kampen.