Een Boccia horloge staat natuurlijk bekend om het gebruikte materiaal, titanium. Dit materiaal is anti-allergisch, zodat u een van deze horloges prima kunt dragen als u bijvoorbeeld een huidallergie heeft. Dat betekend echter niet dat het een saaie collectie is. De Boccia horloges zijn er namelijk in vele variaties, en voor mannen en vrouwen. Voor de banden wordt naast titanium ook vaak voor leer gekozen. Bekijk direct deze fraaie collectie.

Boccia titanium horloge dames

Als u als vrouw houdt van trendy horloges die licht om de pols aanvoelen, moet u zeker eens een kijkje nemen bij de Boccia dameshorloges. U vindt een grote diversiteit binnen deze collectie, en de variatie zit hem voornamelijk in de soort band van het horloge. Naast leer en het eerder genoemde titanium, zijn er ook enkele horloges verkrijgbaar met een edelstalen Milanese band. Dit geeft een horloge net even een trendy tintje. De horloges zijn verkrijgbaar in het zilver, goud, of een combinatie van beide.

Boccia horloge heren

Ook voor mannen heeft Boccia een leuke collectie op de markt gezet. De Boccia herenhorloges zijn ook vervaardigt van titanium, maar hebben een meer sportief karakter. Naast een datum aanduiding, is er op veel herenhorloges van Boccia een chronograaf te vinden, wat de horloges een sportief uiterlijk geeft. Er zijn zelfs enkele modellen met een moonphase verkrijgbaar. Hierop wordt feilloos aangegeven of het dag of nacht is.

Boccia horloge kopen bij Horlogeloods.nl

Horlogeloods snapt het als u twijfelt bij het kopen van een mooi horloge. Daarom hebben wij ook een showroom in Kampen. Onze medewerkers laten u de Boccia horloges zien en ook mag u het passen. Met behulp van persoonlijk advies kunt u namelijk gemakkelijker een keuze maken. Als u het horloge online koopt, heeft u deze al zeer snel in huis. Bestel namelijk op een werkdag voor 22:30 uur en Horlogeloods verzendt het horloge dezelfde dag gratis naar u. Geeft u het horloge cadeau? Geen probleem. Horlogeloods pakt het graag voor u in! Vink tijdens het bestelproces aan dat u het horloge cadeau geeft. U betaalt geen extra kosten voor het inpakken en u hoeft zelf niet aan de slag met inpakpapier.