Het titanium Boccia horloge is al vele jaren een begrip in de horlogewereld. Want krijgt u last van uw huid, of heeft u een huidallergie en kunt u geen edelstalen horloge dragen, dan komt u al gauw uit bij de Boccia horloges. Gemaakt van titanium zijn ze dus nikkelvrij en anti-allergisch. Dit betekend gelukkig niet dat u heel beperkt bent in uw keuzes, aangezien Boccia een uitgebreide collectie heeft die zich steeds weer vernieuwd. Lees meer over deze tijdloze horlogecollectie.

Boccia horloge voor heren

Voor mannen heeft Boccia een collectie neergezet die sportief en klassiek te noemen is. De traditionele leren banden in het bruin of zwart worden gecombineerd met helder witte of zwarte wijzerplaten, vaak met diverse accenten. Hierdoor vallen deze horloges altijd goed af te lezen. En omdat de Boccia herenhorloges vaak een chronograaf bevatten, zijn ze ook echt sportief te noemen! Ook de nieuwe collectie van Boccia borduurt hier op voort, wat weer enkele pareltjes heeft opgeleverd.

Boccia horloge voor dames

De Boccia dameshorloges zijn zowel klassiek als trendy te noemen. Klassiek, omdat er bijvoorbeeld bij sommige horloges gebruik wordt gemaakt van Romeinse cijfers op de wijzerplaat, en trendy omdat de populaire kleuren zilver, goud en rosé veel gebruikt worden. Dit geeft deze titanium horloges een luxe uitstraling. De nieuwe Royce collectie, uitgerust met een saffieren wijzerplaat, is momenteel erg populair, dus sla deze zeker niet over als u de collectie aan het bekijken bent.

Boccia horloge kopen bij Horlogeloods.nl

Een Boccia horloge online kopen doet u bij Horlogeloods.nl. Onze veilige webshop biedt u vele voordelen, die u misschien bij de traditionele juwelier nog geeneens krijgt. Wist u bijvoorbeeld dat wij een gratis tool meeleveren, als u een horloge met een verstelbare band besteld? Zo kunt u het horloge zelf op maat maken. Ook bieden wij sinds kort de mogelijkheid tot betalen in drie termijnen. Als dat ene leuke cadeautje net even niet uitkomt qua financiën, heeft u nu dus toch de mogelijkheid om het te kopen! En cadeautjes kunt u gratis laten inpakken. u hoeft alleen deze optie even aan te vinken tijdens het bestelproces.