De modieuze Breil horloges staan al tientallen jaren bekend om hun innovatieve gedachtengang qua stijl. Natuurlijk heeft Breil ook de gebruikelijke tijdloze horloges, maar ontwikkelen altijd wel weer een nieuw design, waardoor een horloge van het merk net iets meer opvalt dan een ander, bijvoorbeeld een aparte kast of het bekende Snake horloge met een uniek soort horlogeband. Kijkt u even mee wat Breil deze keer bedacht heeft?

Breil horloges voor heren

Waar Breil vroeger de focus had liggen op het produceren van horloges met een aparte lijn, zoals vrouwenhorloges die ook door mannen gedragen konden worden en vice versa, zitten er nu voornamelijk sportieve en stoere herenhorloges in het assortiment. Iedereen kent wel de sportieve Breil Abarth horloges, die sinds enige tijd weer in de collectie zitten. Deze horloges zijn gebaseerd op de Fiat Abarth racewagens, en zijn dan ook uitgerust met nauwkeurige chronografen.

Breil horloges voor dames

Trendy vrouwen kunnen terecht bij de fraaie collectie Breil dameshorloges. Trendy ontwerpen, modieuze kleuren en kwalitatieve materialen, zo zijn deze horloges het beste te omschrijven. Elk half jaar komen er weer nieuwe modellen in de collectie, en wat ons betreft zijn de Breil Beaubourg horloges een absolute uitschieter. Met een horlogeband van roze leer of een Milanese horlogeband gaat u helemaal mee in de trend van horloges op dit moment. Ook voor de horlogekasten wordt rekening gehouden met hoe een hedendaagse vrouw graag gezien wil worden. De kleuren goud en rosé zijn dan ook veelvuldig terug te vinden bij deze horloges.

Breil horloge online kopen

Heeft u genoeg gezien en gelezen om een Breil horloge bij ons te kopen? Voeg dan direct het door u gekozen uurwerk toe aan uw winkelmandje. U komt dan in ons beveiligde betaalsysteem terecht, waar u een keuze kunt maken voor wat betreft de verzending, betaalmethode, en of het horloge een cadeau is of niet. De verzending en het inpakken zijn volledig gratis, en bij horloges met een edelstalen band wordt altijd een bijpassende tool geleverd waardoor u zelf het horloge geheel naar uw eigen smaak kunt aanpassen qua polsmaat.