Een Valentijnskado shoppen is niet altijd even makkelijk. Wat geef je hem? En wat geef je haar? Horlogeloods heeft voor u de meest romantische kado’s op een rij gezet. Verras haar bijvoorbeeld met een horloge van Guess of Fossil. Hem maak je zeker blij met een mooie armband van Buddha to Buddha of een horloge van Hugo Boss. Wat voor een kado u ook kiest, het wordt een speciale dag! Lees snel verder voor meer informatie.

Valentijnskado voor haar

Wij van Horlogeloods vinden de horloges van Cluse en Fossil echt fantastisch dit jaar. Ook Calvin Klein heeft een schitterende collectie met horloges voor haar. Zoekt u een meer romantisch kado? Dan is een ketting van Buddha to Buddha met een lotushanger misschien een leuk idee. De lotus staat voor ‘puurheid’.

Horloges van Hugo Boss of Seiko

Mannen maakt u blij met een horloge van Seiko of Hugo Boss. Deze stoere klokjes geven iedere man een kick. Ze zijn vooral geschikt als uw partner houdt van stijlvolle horloges met een sportief design. Bekijk onze collectie en vind het perfecte kado voor uw valentijn.

Koop online een valentijnskado voor hem en haar

Bestelt u online bij Horlogeloods een valentijnskado? Deze pakken wij graag voor u in, helemaal in stijl én ook helemaal gratis. Geef tijdens het bestellen alleen even aan dat het een valentijnskado is. Voor vragen neemt u contact op met onze klantenservice door te bellen naar 038 33 33 632 of mail naar klantenservice@horlogeloods.nl. Een valentijnskado shoppen was nog nooit zo eenvoudig!