Ze zitten al even in de collectie maar toch zijn de Calvin Klein horloges met de prachtige naam Impetuous zeker het noemen waard. Begin 2014 zijn deze horloges in de collectie van dit merk gekomen en het zijn met recht echte dameshorloges. Ook straalt alles aan deze Calvin Klein horloges de unieke stijl van dit stijlvolle merk uit.

Als u eens naar deze Calvin Klein horloges kijkt, het gaat om de K4F2N616, de K4F2N116 en de K4F2N111, dan valt gelijk de wijzerplaat op. Deze heeft een lekker groot formaat, maar blijft wel super vrouwelijk en zeer elegant, zoals u van dit merk kunt verwachten. De wijzerplaat is elegant, eenvoudig en rustig gehouden. De wijzers van deze Calvin Klein horloges zijn prachtig subtiel gehouden en passen perfect bij de rest. Om de kast zit een extra ring wat de horloges nog eleganter maakt. In deze ring zit op een prachtige manier de wijzerplaat geïntegreerd.

Deze Calvin Klein horloges hebben een handige band van edelstaal. Deze bestaat deels uit een spangband met aan de achterkant flexibele schakels. Op deze manier is het Calvin Klein horloge op maat te maken. Het spang gedeelte van deze horloges is zeer elegant te noemen, deze is strak en glad afgewerkt. De horloges zijn in zilverkleur, PVD goudkleur en PVD rosegoud te verkrijgen.

Al met al zijn deze Impetuous Calvin Klein horloges helemaal top, helemaal stijlvol en helemaal Calvin Klein. Vergeet ook vooral niet om de rest van de collectie in onze webshop te bekijken. Hier vindt u nog meer fantastische Calvin Klein horloges met de meest geweldige ontwerpen. Veel plezier!