De Amerikaanse ontwerper Calvin Klein staat voor design en kwaliteit. Hij gebruikt zijn formidabele talent niet alleen voor kleding, maar ook voor zijn eigen toonaangevende horlogelijn. Een Calvin Klein horloge is een combinatie van de moderne, jonge spirit van Calvin Klein en de precisie van Zwitsers vakmanschap. De modellen voor zowel de dames als de heren zijn dan ook unieke creaties.

Voor de modebewuste vrouw: Calvin Klein dameshorloges

Een horloge van Calvin Klein mag niet ontbreken bij de trendy vrouw. Alle dameshorloges van dit merk zijn hoogwaardig afgewerkt en zien er stuk voor stuk schitterend uit. De goede kwaliteit, Swiss Made, in combinatie met stijlvolle ontwerpen maakt elk Calvin Klein dameshorloge bijzonder en uniek. Horlogeloods heeft weer een aantal nieuwe Calvin Klein dameshorloges toegevoegd aan zijn assortiment. Heeft u ze al ontdekt?

Calvin Klein herenhorloges voor de stijlvolle man

De herenhorloges van Calvin Klein zijn qua design tijdloos. De herenmodellen zijn makkelijk te combineren met verschillende outfits door het soms stoere, maar toch prachtige minimalistische design. De herenhorloges van Calvin Klein zijn een echte aanwinst voor het creëren van een stijlvolle mannelijke look. Calvin Klein herenhorloges van de bekende Amerikaanse ontwerper koopt u online bij Horlogeloods. Wat is uw favoriete herenmodel?

Welk Calvin Klein horloge gaat u online bestellen?

Bestel nu een bijzonder horloge van Calvin Klein in onze webshop. Voor welk dames- of herenmodel kiest u? Bestelt u deze vandaag voor 20.30u, dan mag u uw bestelling morgen aan de deur verwachten. Handig toch, online horloges kopen! Wilt u liever eerst uw aankoop bekijken? Dat kan uiteraard. Wij zien u graag in onze juwelierswinkel in Kampen.