Casio heeft niet alleen herenhorloges in zijn collectie. Ook de dameshorloges van Casio zijn goed vertegenwoordigd op Horlogeloods.nl. De Casio dameshorloges zijn stoer en trendy! Horlogeloods.nl neemt u mee langs de verschillende collecties Casio dameshorloges van de webshop.

Casio Collection dameshorloges

Het zal u wel opgevallen zijn dat de horloges van de Casio Collection lijn weinig details hebben. De dameshorloges uit de Casio Collection lijn zijn namelijk ook te dragen door heren. De DB-360GN-9AEF en DB-360N-1AEF zijn bijvoorbeeld uitgevoerd in hetzelfde model, maar hebben ieder een andere kleur. De horloges hebben een horlogeband en horlogekast van edelstaal. Ook zijn ze uitgerust met een digitaal uurwerk. DB-360GN-9AEF is uitgevoerd in de kleur goud, de DB-360N-1AEF in de kleur zilver.

Casio G-Shock: ook voor dames!

Wat u vast niet verwacht is dat de Casio G-Shock horloges ook prima door dames te dragen zijn. De G-Shock dameshorloges zijn te verkrijgen in de kleuren zwart, rood en wit. De horloges hebben een horlogekast en horlogeband van kunststof. Ook bevatten de Casio dameshorloges verschillende functies, zoals een alarm, stopwatch, automatische kalender, dag- en datumaanduiding, timer en wereldklok.

Retro dameshorloges van Casio

Helemaal trendy zijn de vintage Casio dameshorloges uit de Retro collectie. Deze zijn namelijk geïnspireerd op hun horloges uit de jaren zeventig, met de functies van nu. De horloges bevatten bijvoorbeeld functies als een kalender, timer, stopwatch en alarm. Ook zijn er verschillende soorten horloges, uitgevoerd in de kleuren goud, zilver en zwart. Shop een dameshorloge uit de Casio Retro collectie om uw nieuwe outfit helemaal af te maken.

Gratis verzending vanaf €100,-!

Bestellen bij Horlogeloods.nl geeft u een aantal voordelen. Zo is de verzending gratis wanneer u een bestelling plaatst van €100,- of meer. Ook hebben wij een gratis inpakservice. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat het horloge een cadeau is, waarna wij het kosteloos voor u inpakken. Twijfelt u tussen twee horloges? Kom langs in onze winkel in Kampen! Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe horloge.