Met een Casio Radio Controlled horloge hoeft u niet bang dat u niet op tijd bent omdat bijvoorbeeld uw batterij er mee opgehouden is. Deze horloges staan namelijk altijd op tijd doordat deze horloges synchroon lopen met de radiosignalen van de meest nauwkeurige atoomklokken ter wereld. Dit zorgt er ook voor dat Casio Radio Controlled horloges zichzelf automatisch aanpassen aan de zomer en wintertijd. En daar komt bij dat ze er ook nog eens geweldig uitzien!

Casio Wave Ceptor horloges met solar uurwerk

Deze Radio Controlled Casio horloges vallen niet alleen op door hun nauwkeurigheid, maar ook de vele innovatieve functies, het gebruik van kwalitatieve materialen en het prachtige design zijn kenmerken waar deze horloges bekend om staan. Er zijn zowel digitale als analoog digitale horloges binnen deze collectie, en enkele van deze modellen werken uitsluiten op SOLAR energie. Op deze horloges zijn heel kleine zonnemodules geplaatst die energie genereren uit allerlei soorten licht, dus niet alleen zonlicht. Deze energie wordt opgeslagen en gebruikt om het horloge te laten werken. Zo is een batterijwissel nooit nodig!

Radio Controlled horloge van Casio met extra functies

Horloges uit deze serie zijn vaak uitgerust met een zogenaamde wereldtijd functie, zodat u in elke tijdzone de juiste tijd weet. Ook zijn een stopwatch, timer en een automatische kalender functies die veel in deze horloges gebruikt worden. Ook aan het draagcomfort is gedacht. Zo zijn er horloges van kunststof, edelstaal en zelfs het lichtgewicht titanium, wat tevens een anti allergische werking heeft. Handig voor als u snel huidirritatie heeft.

Casio Wave Ceptor horloge online kopen

Als officieel dealer bieden wij u een grote collectie Radio Controlled horloges aan. Zoals u gelezen en gezien heeft is er voldoende keus, en met een horloge van dit merk weet u dat u voor vele jaren voorzien bent van een kwaliteitsuurwerk. Als u besluit direct een horloge te bestellen, kunt u gebruik maken van onze vele betaalmethodes en bijvoorbeeld de gratis inpakservice. Bij horloges met een edelstalen of titanium band krijgt u ook nog eens een tool cadeau waarmee u zelf uw band op maat kunt maken!