Als er een merk is op Wereldhorloges.nl waar wij horloges van in overvloed hebben dan is het wel de collectie Casio horloges. Dit geweldige merk heeft een indrukkend assortiment aan verschillende soorten horloges. Zo zijn er onder andere de Baby-G, G-Shock, Edifice, en PROTREK series. Daarnaast zijn er ook nog Casio collectie horloges. Deze collectie horloges horen niet speciaal in een serie, maar zijn gewoon uitstekende Casio horloges. Het leuke aan de collectie Casio horloges is dat ze toch wel een soort van serie binnen de collectie horloges hebben, namelijk de retro modellen.

Fan van retro!

Deze retro modellen van Casio worden steeds meer gewaardeerd. De hipsters van tegenwoordig worden ook gezien met deze Casio horloges, dus dan moeten ze wel hip zijn! Toch zitten ze al even in de collectie. Al in 2011 zag ik deze Casio horloges aan de armen van prachtige Parisiennes. Eigenlijk kon ik niet geloven dat deze ‘oude’ Casio horloges aan de polsen van deze über stijlvolle vrouwen zaten. Toen ik er eenmaal eentje zag, zag ik ze natuurlijk overal!

Casio horloges uit de oude doos

Al snel waren deze Casio horloges ook in Nederland te zien. Deze ‘oude’ modellen in een nieuw jasje, in verschillende kleuren, bleken veelal door vrouwen te worden gedragen. Deze kleine klokjes waren een welkome aanwinst in de horlogecollectie van alle soorten vrouwen eigenlijk. Voor de prijs liet u ze ook niet liggen, want… deze horloges hebben een leuke meeneemprijs!

Daar gaan we weer…

Helaas moest ik er zelf ook weer aan geloven en heb ik ook een van deze Casio horloges in mijn collectie opgenomen. Het lastige van deze retro collectie is wel dat ze veel te leuk zijn en dat ze in verschillende modellen, in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Met andere woorden, er staan er nog een aantal op mijn verlanglijstje.. Eerst maar eens horlogekist aanschaffen!