Sinds ik bij Horlogeloods werk is mijn liefde – je mag het best een obsessie noemen- voor horloges alleen maar toegenomen. Het dagelijks werken met horloges is iets wat voor mij meer een soort van hobby is. Elke dag komen de meeste prachtige horloges voorbij, de een is nog mooier als de andere maar morgen of volgende week komt er vast weer een mooier die ik absoluut moet hebben. Mijn persoonlijke horlogecollectie is zoals voor te stellen is al aardig uitgebreid. Het is wel een niet samenhangende collectie, zo heb ik van alles wat, basis horloges, sportieve horloges maar ook trendy horloges. Elke horloge heeft voor mij een speciale betekenis en in het bijzonder mijn eerste echte horloge.

In een ver verleden, op mijn 18e verjaardag mocht ik van mijn moeder een horloge uitzoeken maar dan ook echt een echt horloge. Mijn keuze was gevallen op een Casio horloge, een Baby-G welteverstaan. Deze Casio horloges waren toen der tijd erg populair, net als de G-Shock. Het horloge kwam in vele leuke kleurtjes maar helaas wilde deze truus hier een witte die natuurlijk niet op voorraad was. Gelukkig kon het besteld worden, maar dat kon wel even duren…. Nu weet ik inmiddels wat ‘even duren’ inhoudt, maar goed dat wist ik toen nog niet. Dus vol goede moed het Casio horloge besteld en toen begon het wachten… en wachten.. en wachten.. Na –voor mijn gevoel jaren- maanden te hebben gewacht kon ik eindelijk het horloge ophalen. Vol spanning kwam ik de winkel binnen en ja daar was ‘ie dan! Eindelijk mijn eigen Casio horloge! Het horloge heb ik jaren vol trots gedragen en als ik hem zie liggen dan krijg ik nog altijd een glimlach op mijn gezicht van mijn eerste echte horloge. Nu zou ik het horloge gewoon online bestellen, gaat tegenwoordig wel wat sneller…