Houdt u van een uitdaging, en zoekt u een horloge die u onder alle omstandigheden bijstaat? Dan kunt u eigenlijk niet om een Casio Master of G horloge heen. Deze horloges, onderverdeeld in 3 verschillende lijnen, zijn extreem robuust en schokbestendig, en kunnen dus tegen een stootje. Deze G-Shock Master of G horloges zijn voorzien van allerlei functies, die natuurlijk reuze handig zijn tijdens een outdoor activiteit.

Casio Mudmaster horloges

De Casio Mudmaster horloges zijn eigenlijk de ultieme outdoor horloges. Voorzien van vele functies zoals een hoogtemeter, digitaal kompas, barometer en thermometer bereikt u altijd uw bestemming. En dat zonder dat uw horloge er onder te lijden heeft. Het kan zoals elke G-Shock tegen een stootje, en is waterdicht tot 200 meter, zodat u het zelfs tijdens een kano of rafttocht kunt dragen.

Casio Gravitymaster horloge

Een Casio Gravity Master horloge is eigenlijk speciaal ontworpen voor piloten van de Britse Royal Air Force, zoals in het ontwerp en de uitstraling van het horloge terug is te zien. Ook deze horloges zijn dus te gebruiken in extreme omstandigheden en kunnen tegen een stootje. Uitgerust met een GPS systeem kunt u op elk moment uw lokatie bepalen, en u kunt met deze horloges verbinding maken met uw smartphone, zodat u thuis nog eens rustig uw afgelegde traject kunt bekijken. Ook zullen een hoogtemeter, kompas en stopwatch niet ontbreken bij deze horloges. En omdat sommige modellen zijn uitgerust met een solar uurwerk, wordt uw horloge altijd opgeladen als het wordt blootgesteld aan licht. Zo is een batterijwissel nooit nodig, wat het horloge ook nog eens milieubewust maakt.

Casio Gulfmaster horloge

Deze Gulfmaster horloges zijn, zoals de naam al doet vermoeden, meer gebaseerd op het trotseren van de oceaan. Uiteraard zijn ze ook onder andere omstandigheden prima te gebruiken. Luchtdrukweergave, digitaal kompas, getijdenweergave en de stand van de maan zijn functies die van deze horloges afgelezen kunnen worden. Allemaal functies die op het maritieme gebaseerd zijn

G-Shock Master of G horloge online kopen

Bent u een outdoor freak, of houdt u gewoon van stoere horloges die u onder alle omstandigheden kunt dragen? Of bent u gevallen voor al deze functies die deze horloges zo uniek maken? Wacht dan niet langer en bestel een Gulfmaster, Gravitymaster of Mudmaster horloge van Casio. U kunt kiezen voor verschillende betaalmethodes, en gebruik maken van onze gratis inpakservice. Uiteraard worden deze horloges standaard gratis verzonden.