Oe! Ja, heeft u ze al gezien? De Casio Infiniti Red Bull Racing Limited Edition horloges zijn binnen! Het is een hele mond vol maar daar heeft u ook een prachtig Casio horloge voor! Deze nieuwe collectie is zoals u deze van Casio kunt verwachten, zowel de kwaliteit als het ontwerp is helemaal top! Deze sportieve Casio horloges zijn speciaal gemaakt in samenwerking met het Red Bull Racing team.

Alle Casio horloges en dan vooral de horloges uit de Edifice collectie van dit merk staan bekend om de uitstekende kwaliteit en om de meest uiteenlopende functies. Zo ook de Casio horloges uit de Red Bull Racing collectie. Ik neem als voorbeeld de EFR-534RB-1AER. U vind hier een superilluminator, wat met een druk op knop het display helder verlicht, een neo-display, de wijzers en de index worden in het donker verlicht door een fluorescerend laagje wat daar is aangebracht. Verder kunt u de datum aflezen, zit er een chronograaf op, heeft de band een veiligheidssluiting en kan dit Casio horloge tot 10 BAR tegen waterdruk dus kunt u met een gerust hart gaan zwemmen of snorkelen!

Maar het oog wil ook wat, gelukkig hoeft u zich daar bij deze Casio horloges geen zorgen over te maken. Deze stoere modellen hebben allemaal een stoere edelstalen band met een grote schakel of een band van rubber. De edelstalen band is in 2 verschillende kleuren te verkrijgen, sommige modellen zijn zilverkleurig en sommige modellen hebben een stoere zwarte kleur. In deze collectie wordt veel met de kleur blauw gespeeld in de wijzerplaten van de sportieve Casio horloges. Hier prijkt natuurlijk ook het Red Bull Racing team logo trots in het midden.

Bekijk ook de volledige collectie Casio horloge in onze webshop. Wij hebben in de loop der jaren een grote collectie Casio horloges kunnen opbouwen en laten deze vol trots aan u zien. Kies uw favoriete model uit de gevarieerde collectie en bestel deze eenvoudig in onze webshop.