Casio werd in 1946 opgericht in Tokio. Acht jaar later werd het eerste prototype van de elektrische rekenmachine gelanceerd. Ook richt Casio zich op het ontwikkelen van polshorloges. In 1974 komt het eerste horloge van Casio op de markt, de Casiotron. Dit is het allereerste polshorloge met een digitaal display. Zeven jaar later, in 1981, lanceert Casio de beroemde en nog steeds populaire calculatorhorloges. Een jaar later volgt het eerste polshorloge met zowel een analoog als een digitaal uurwerk. Alle retro Casio horloges uit onze collectie kunt u hier bekijken.

G-Shock horloges van Casio

Het eerste model van de G-Shock collectie van Casio stamt al uit 1983. De G-Shock horloges zijn stoer, sportief, opvallend en kunnen wel tegen een stootje. De horloges zijn water- en stofbestendig. 

Casio horloges met hoogte- en dieptemeter

Al in 1989 ontwikkelt Casio de eerste horloges met barometer, hoogtemeter en dieptemeter. Met deze analoog-digitale horloges weet u precies op welke hoogte u zich bevindt. U vindt een aantal van deze horloges in de Casio collection.

Baby-G en revolutionaire Casio horloges

In 1997 wordt het eerste Baby-G horloge van Casio gelanceerd. Deze sportieve horloges zijn het vrouwelijke antwoord op de G-Shock horloges van Casio. In 2000 lanceert het merk opnieuw een paar revolutionaire horloges, zoals het eerste horloge met digitale camera en één met MP3-speler.

Casio Wave Ceptor horloges

In 2006 lanceert Casio de Wave Ceptor horloges. Deze radiogestuurde horloges lopen altijd op tijd in vrijwel heel Europa, Noord-Amerika en zelfs in Japan en China. De Wave Ceptor horloges van Casio vindt u hier.