Het is goed om naar een beurs te gaan. Het is een plek om te netwerken, nieuwe leads en meer bekendheid te krijgen. Het is een plek waar de grote en de kleinere bedrijven zich graag laten zien. Het is een manier om het imago een boost te geven. Het is wel belangrijk om een mooie stand te hebben. Zorg voor een optimale presentatie van het bedrijf om zo een onvergetelijke indruk te maken. Graag delen we onze tips.

Zichtbare elementen

Het is belangrijk om op te vallen met de stand. Zorg voor opvallende elementen. Denk aan posters afdrukken om uit te delen en op te hangen in de stand. Het is ook goed om extra op te vallen door bijzondere elementen op te nemen. Zorg daarnaast ook voor een manier om vele leads binnen te krijgen. Doe een prijsvraag of een verloting waar mensen in ruil voor hun contactgegevens aan mee kunnen doen.

Entertainment

Het is goed om voor entertainment te zorgen bij de stand. Het trekt mensen aan. Aandacht is het begin. De aandacht dient vervolgens omgezet te worden naar leads en klanten. De entertainment kan in vele manieren uitgevoerd worden. Het kan een kleine dansgroep zijn, dames die rondlopen over de beurs, live muziek, video’s op grote schermen of een andere manier van entertainment. Zorg dat het bij de business past en ook bij de beurs. Door de juiste balans te zoeken is het mogelijk om goed op te vallen.

Unieke stands

Kijk naar manieren om jouw stand op te laten vallen. Maak gebruik van Google om een uniek design voor de stand te bedenken. Het is niet nodig om het helemaal over te nemen. Het is een goede manier om volop inspiratie te krijgen. Inspiratie om een geweldige stand te krijgen.