Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Horlogeloods gaat verder met een nieuwe eigenaar.

Na een maand uit de running te zijn geweest heeft Juwelier Wieringa de bekende webshop Horlogeloods.nl weten over te nemen en toe te voegen aan de al bestaande websites en webshops Timefortrends en de meer bekende webshop Trendjuwelier. Horlogeloods.nl stond en staat dus nu weer bekend om de vele merken horloges die zij voerde.

Lees meer
Geplaatst in News door Ab Engberts

Nieuwe Seiko Presage limited Edition, prachtig eerbetoon aan de legendarische Crown Chronograph uit 1964.

Seiko begint het voorjaar van 2020 goed met een Presage limited edtion in maar liefst 3 kleuren. Het is een eerbetoon aan de legendarische Crown Chronograph uit 1964. Dit unieke horloge was het eerste Japanse polshorloge met stopwatch functie. Toentertijd is het speciaal ontworpen voor het eerste internationale sport toernooi dat ooit in Japan werd gehouden

Lees meer
Geplaatst in News door Henk Huurdeman

Wanneer men een groot succes heeft behaald, wordt dat op diverse manieren gevierd. Iedereen heeft daar zijn eigen manier voor. Waar de één dit op een extravagante wijze doet, kiest de ander voor een momentje voor zichzelf of een presentje. Ter inspiratie geven we enkele voorbeelden voor het vieren van diverse grootse successen. Aan jou de keuze voor een passend cadeau.

Lees meer
Geplaatst in News door Maartje

Heb je een mooie horloge op het oog? En is de prijs toch wat hoger dan gehoopt? Dan vraag je je af hoe je je geld bij elkaar verdient. In ieder geval gaat het tegenwoordig niet meer lukken om een leuk zakcentje te verdienen met het geld op je spaarrekening. Door te beginnen met beleggen kan je op den duur veel geld bij elkaar verdienen. Hieronder lees je drie tips voor beleggen voor beginners en lees je welke aandelen tegenwoordig interessant zijn, zodat je mooie horloge dichterbij komt.

Lees meer
Geplaatst in News door Maartje

Geld investeren is ontzettend slim om te doen als je geld over hebt. Door geld in bepaalde zaken te investeren proberen mensen meer geld uit hun investering te halen. Je kan in ontzettend veel zaken investeren denk bijvoorbeeld aan aandelen, huizen of zelfs sneakers. Ook in horloges kan je investeren. Waarom en hoe investeer ik mijn geld? Antwoord op deze vragen vind je in dit artikel.

Lees meer
Geplaatst in News door Maartje

Voor jou als ZZP’er kan een zorgverzekering met een ruime dekking belangrijk zijn. Met bijvoorbeeld een ruime vergoeding voor fysiotherapie kun je snel weer aan het werk bij lichamelijke klachten. In de laatste twee maanden van het jaar kun je weer overstappen naar een andere zorgverzekering. Waar let je op bij het kiezen van een zorgverzekering?Een zieke werknemer kan rekenen op voorzieningen van de werkgever om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen. Een zelfstandige moet zelf voorzieningen treffen, dus is het vergelijken van de zorgverzekering voor de ZZP’er nog belangrijker. Met een goede zorgverzekering kun je snel weer aan het werk. Sommige verzekeraars geven ZZP’ers ook nog eens een extra korting op de premie, maar korting zegt natuurlijk niet alles. Korting op een veel te dure zorgverzekering kan nog steeds te duur zijn.

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

Bij de Ania Haie sieraden vind je de laatste modetrends altijd als eerste terug binnen de collectie. Het merk biedt trendy sieraden voor jongvolwassenen tegen een betaalbare prijs. De sieraden zijn perfect om te combineren, maar ook opvallend genoeg om op zichzelf te dragen. Alle sieraden zijn 925 zilver gerhodineerd, en kunnen bijvoorbeeld gold of rosegold plated zijn. Inspireer iedereen in je omgeving met deze prachtige mix & match sieraden! De sieraden van Ania Haie zijn betaalbare luxe, je shopt bijvoorbeeld al een mooie ring voor €22,-!

Lees meer
Geplaatst in News door Kevin Driessen

Feestelijke tijd bij Horlogeloods.nl! Elke bestelling is een feestje waard, voor jou en voor ons! Daarom hebben we gouden confetti voor jou als jij in onze shop bestelt. En daar blijft het niet bij. Plaats een foto van jouw feestelijke bestelling op Facebook of Instagram, tag ons, gebruik de #horlogeloods en wie weet win jij het volledige aankoopbedrag van je bestelling terug!

Lees meer
Geplaatst in News door Kevin Driessen

Het kan zijn dat je al lange tijd in hetzelfde kantoor werkt en het interieur en de uitstraling wel gezien hebt. Tijd om er met de bezem doorheen te gaan dus. Je hoeft niet meteen grote veranderingen te doen om een geheel nieuwe uitstraling te krijgen, maar met kleine ingrepen creëer je al een hele nieuwe look. Wij hebben wat eenvoudige trucjes verzameld om een heel nieuwe uitstraling op kantoor te krijgen.

Lees meer
Geplaatst in News door Michiel

De laatste jaren zijn er ontzettend veel ontwikkelingen geweest op het gebied van smart wearables. Waar in eerste instantie werd gedacht dat slimme horloges het niet zo goed zouden doen op de internationale markt blijkt het tegenovergestelde nu waar: smartwatches zijn stiekem steeds populairder aan het worden. Maar wat maakt een smartwatch nou zo handig en waarom zou jij er ook zeker één moeten hebben? Een van de grootste voordelen? Je kunt binnen slechts één druk op de knop het actuele nieuws lezen. Lees hier meer over de voordelen van de smartwatch.

Lees meer
Geplaatst in News door Jasmin
Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting