Van laag naar hoog sorteren

9 Artikel(en)

Bij de Ania Haie sieraden vind je de laatste modetrends altijd als eerste terug binnen de collectie. Het merk biedt trendy sieraden voor jongvolwassenen tegen een betaalbare prijs. De sieraden zijn perfect om te combineren, maar ook opvallend genoeg om op zichzelf te dragen. Alle sieraden zijn 925 zilver gerhodineerd, en kunnen bijvoorbeeld gold of rosegold plated zijn. Inspireer iedereen in je omgeving met deze prachtige mix & match sieraden! De sieraden van Ania Haie zijn betaalbare luxe, je shopt bijvoorbeeld al een mooie ring voor €22,-!

Lees meer
Geplaatst in News door Kevin Driessen

Feestelijke tijd bij Horlogeloods.nl! Elke bestelling is een feestje waard, voor jou en voor ons! Daarom hebben we gouden confetti voor jou als jij in onze shop bestelt. En daar blijft het niet bij. Plaats een foto van jouw feestelijke bestelling op Facebook of Instagram, tag ons, gebruik de #horlogeloods en wie weet win jij het volledige aankoopbedrag van je bestelling terug!

Lees meer
Geplaatst in News door Kevin Driessen

Het kan zijn dat je al lange tijd in hetzelfde kantoor werkt en het interieur en de uitstraling wel gezien hebt. Tijd om er met de bezem doorheen te gaan dus. Je hoeft niet meteen grote veranderingen te doen om een geheel nieuwe uitstraling te krijgen, maar met kleine ingrepen creëer je al een hele nieuwe look. Wij hebben wat eenvoudige trucjes verzameld om een heel nieuwe uitstraling op kantoor te krijgen.

Lees meer
Geplaatst in News door Michiel

De laatste jaren zijn er ontzettend veel ontwikkelingen geweest op het gebied van smart wearables. Waar in eerste instantie werd gedacht dat slimme horloges het niet zo goed zouden doen op de internationale markt blijkt het tegenovergestelde nu waar: smartwatches zijn stiekem steeds populairder aan het worden. Maar wat maakt een smartwatch nou zo handig en waarom zou jij er ook zeker één moeten hebben? Een van de grootste voordelen? Je kunt binnen slechts één druk op de knop het actuele nieuws lezen. Lees hier meer over de voordelen van de smartwatch.

Lees meer
Geplaatst in News door Jasmin

Het pas geïntroduceerde nieuwe model in de Seiko Astron GPS Solar horlogecollectie heeft een ge-upgrade uurwerk met een aantal geraffineerde eigenschappen. Maar misschien is zijn draagbaardere formaat wel de meest opvallende prettige eigenschap. De gehele collectie Seiko Astron horloges lijkt de meest heldere Japanse visie op de perfecte horlogetechniek en gebruiksvriendelijkheid. Deze horloges zijn niet mechanisch maar bevinden zich wel meer in de prijsklasse van luxere mechanische horloges. De Japanse benadering is er nog steeds op gericht gewoon meer op het eerste oog een “normaal” horloge te zijn dan bijvoorbeeld de snel verouderde en update-gevoelige smartwatches die alles lijken te willen kunnen. En continue verbetering van de draagbaarheid hoort bij het maken van dit perfecte horloge, want de nieuwste Seiko Astron 5X53 heeft afmetingen van 42,9 mm doorsnede en een geringe dikte van 12,2 millimeter en is gemaakt van lichtgewicht titanium.

Lees meer
Geplaatst in News door Daniel

Horlogeloods Showroom

22 feb. 2019

Twijfel je tussen twee of misschien wel drie horloges en kun je geen keuze maken aan de hand van de informatie op onze webshop? In onze showroom in Kampen kun je de horloges bekijken, het materiaal voelen en de horloges om je pols zien zodat je een overwogen beslissing kunt nemen. Je krijgt altijd deskundig advies van onze medewerkers, die al jaren ervaring hebben in de horlogerie. Breng je een bezoekje aan onze showroom? Geef dan van te voren aan welke modellen je wilt zien, dan liggen ze klaar als je bij ons binnenkomt.

Lees meer
Geplaatst in News door Kevin Driessen

Valentijnsdag

Donderdag is het zover, Valentijnsdag❤️ Je hebt dus alleen de komende dagen nog om een mooi cadeautje te halen. Blaas je geliefde bijvoorbeeld omver met één van deze Tommy Hilfiger horloges, Danish Design horloges of Pulsar horloges Wat je smaak ook is, er zit vast wat voor je tussen.

Lees meer
Geplaatst in News door Henk Huurdeman

Seiko heeft zijn collectie weer vernieuwd, en ook bij de Seiko Presage en Seiko Premier horloges zijn weer een aantal fraaie horloges aan het assortiment toegevoegd. De Seiko Presage horloges zijn natuurlijk bekend om de automatische uurwerken en de beroemde Cocktail Time reeks, waar de Seiko Premier horloges juist bekend staan om de klassieke uitstraling. Ontdek direct deze fraaie collecties, en maak ook kennis met enkele Limited Presage horloges!

Lees meer
Geplaatst in News door Kevin Driessen
Van laag naar hoog sorteren

9 Artikel(en)

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting