Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een opstalverzekering vergelijken en afsluiten via Poliswijzer is heel eenvoudig. Bij ons vergelijk je opstalverzekeringen op prijs én kwaliteit. En, je krijgt korting, waardoor je tot wel 20% op je premie kunt besparen. Vergelijk je via Poliswijzer én sluit je via ons een opstalverzekering af? Dan weet je zeker dat je niet alleen de goedkoopste opstalverzekering afsluit, maar dat je er ook een kiest die het beste bij jou past.

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

Overal op internet zie je ze opduiken: De lijstjes voor 2019! Wil je weten welke bestemmingen écht hip zijn in 2019? Op basis van zoekopdrachten in Google hebben we de volgende bestemmingen kunnen bepalen!

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

Voor jou als ZZP’er kan een zorgverzekering met een ruime dekking belangrijk zijn. Met bijvoorbeeld een ruime vergoeding voor fysiotherapie kun je snel weer aan het werk bij lichamelijke klachten. In de laatste twee maanden van het jaar kun je weer overstappen naar een andere zorgverzekering. Waar let je op bij het kiezen van een zorgverzekering?Een zieke werknemer kan rekenen op voorzieningen van de werkgever om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen. Een zelfstandige moet zelf voorzieningen treffen, dus is het vergelijken van de zorgverzekering voor de ZZP’er nog belangrijker. Met een goede zorgverzekering kun je snel weer aan het werk. Sommige verzekeraars geven ZZP’ers ook nog eens een extra korting op de premie, maar korting zegt natuurlijk niet alles. Korting op een veel te dure zorgverzekering kan nog steeds te duur zijn.

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

Besparen op telefonie

19 jun. 2019

Maandelijks zijn de vaste lasten in de meeste huishoudens erg hoog. De huur / hypotheek, energie, internet enzovoort vormen een groot deel van de vaste lasten maar wist je dat hier ook op bespaard kan worden? Door over te stappen van provider of maatschappij kan dit jaarlijks behoorlijk wat centen schelen.

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

Heb je al jaren dezelfde autoverzekering bij dezelfde autoverzekeraar? Dan is de kans groot dat je autoverzekering niet meer goed bij je auto past. Bovendien biedt een andere autoverzekeraar misschien wel een scherpere autopremie en/of een betere service. Elk jaar kun je overstappen naar een andere autoverzekering. Neem de dekking van de autoverzekering onder de loep en ga de autoverzekering vergelijken om te kijken of er een lagere premie is. Zo weet je zeker dat je zo min mogelijk betaalt, voor de beste dekking. Wil jij weten wat voor jou de beste deal voor je autoverzekering is? Bij Poliswijzer zoeken we dit graag voor je uit.Let op: wij kunnen je huidige autoverzekering niet voor je opzeggen. Dit moet je zelf doen.

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

Bij de Ania Haie sieraden vind je de laatste modetrends altijd als eerste terug binnen de collectie. Het merk biedt trendy sieraden voor jongvolwassenen tegen een betaalbare prijs. De sieraden zijn perfect om te combineren, maar ook opvallend genoeg om op zichzelf te dragen. Alle sieraden zijn 925 zilver gerhodineerd, en kunnen bijvoorbeeld gold of rosegold plated zijn. Inspireer iedereen in je omgeving met deze prachtige mix & match sieraden! De sieraden van Ania Haie zijn betaalbare luxe, je shopt bijvoorbeeld al een mooie ring voor €22,-!

Lees meer
Geplaatst in News door Kevin Driessen

Feestelijke tijd bij Horlogeloods.nl! Elke bestelling is een feestje waard, voor jou en voor ons! Daarom hebben we gouden confetti voor jou als jij in onze shop bestelt. En daar blijft het niet bij. Plaats een foto van jouw feestelijke bestelling op Facebook of Instagram, tag ons, gebruik de #horlogeloods en wie weet win jij het volledige aankoopbedrag van je bestelling terug!

Lees meer
Geplaatst in News door Kevin Driessen

Het kan zijn dat je al lange tijd in hetzelfde kantoor werkt en het interieur en de uitstraling wel gezien hebt. Tijd om er met de bezem doorheen te gaan dus. Je hoeft niet meteen grote veranderingen te doen om een geheel nieuwe uitstraling te krijgen, maar met kleine ingrepen creëer je al een hele nieuwe look. Wij hebben wat eenvoudige trucjes verzameld om een heel nieuwe uitstraling op kantoor te krijgen.

Lees meer
Geplaatst in News door Michiel

De laatste jaren zijn er ontzettend veel ontwikkelingen geweest op het gebied van smart wearables. Waar in eerste instantie werd gedacht dat slimme horloges het niet zo goed zouden doen op de internationale markt blijkt het tegenovergestelde nu waar: smartwatches zijn stiekem steeds populairder aan het worden. Maar wat maakt een smartwatch nou zo handig en waarom zou jij er ook zeker één moeten hebben? Een van de grootste voordelen? Je kunt binnen slechts één druk op de knop het actuele nieuws lezen. Lees hier meer over de voordelen van de smartwatch.

Lees meer
Geplaatst in News door Jasmin

Het pas geïntroduceerde nieuwe model in de Seiko Astron GPS Solar horlogecollectie heeft een ge-upgrade uurwerk met een aantal geraffineerde eigenschappen. Maar misschien is zijn draagbaardere formaat wel de meest opvallende prettige eigenschap. De gehele collectie Seiko Astron horloges lijkt de meest heldere Japanse visie op de perfecte horlogetechniek en gebruiksvriendelijkheid. Deze horloges zijn niet mechanisch maar bevinden zich wel meer in de prijsklasse van luxere mechanische horloges. De Japanse benadering is er nog steeds op gericht gewoon meer op het eerste oog een “normaal” horloge te zijn dan bijvoorbeeld de snel verouderde en update-gevoelige smartwatches die alles lijken te willen kunnen. En continue verbetering van de draagbaarheid hoort bij het maken van dit perfecte horloge, want de nieuwste Seiko Astron 5X53 heeft afmetingen van 42,9 mm doorsnede en een geringe dikte van 12,2 millimeter en is gemaakt van lichtgewicht titanium.

Lees meer
Geplaatst in News door Daniel
Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting