Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Heb je de droom om ooit veel geld te verdienen? Om je droom werkelijkheid te laten worden zul je je goed moeten verdiepen in de manieren waarop je rijk kan worden. Een van de mogelijkheid is door te liggen beleggen. Beleggen moet je echt leren, want je kan je ook zomaar je geld verliezen. Hieronder lees je hoe je het beste leert beleggen.

Lees meer
Geplaatst in News door Maartje

Wanneer men een groot succes heeft behaald, wordt dat op diverse manieren gevierd. Iedereen heeft daar zijn eigen manier voor. Waar de één dit op een extravagante wijze doet, kiest de ander voor een momentje voor zichzelf of een presentje. Ter inspiratie geven we enkele voorbeelden voor het vieren van diverse grootse successen. Aan jou de keuze voor een passend cadeau.

Lees meer
Geplaatst in News door Maartje

Heb je een mooie horloge op het oog? En is de prijs toch wat hoger dan gehoopt? Dan vraag je je af hoe je je geld bij elkaar verdient. In ieder geval gaat het tegenwoordig niet meer lukken om een leuk zakcentje te verdienen met het geld op je spaarrekening. Door te beginnen met beleggen kan je op den duur veel geld bij elkaar verdienen. Hieronder lees je drie tips voor beleggen voor beginners en lees je welke aandelen tegenwoordig interessant zijn, zodat je mooie horloge dichterbij komt.

Lees meer
Geplaatst in News door Maartje

Geld investeren is ontzettend slim om te doen als je geld over hebt. Door geld in bepaalde zaken te investeren proberen mensen meer geld uit hun investering te halen. Je kan in ontzettend veel zaken investeren denk bijvoorbeeld aan aandelen, huizen of zelfs sneakers. Ook in horloges kan je investeren. Waarom en hoe investeer ik mijn geld? Antwoord op deze vragen vind je in dit artikel.

Lees meer
Geplaatst in News door Maartje

Een opstalverzekering vergelijken en afsluiten via Poliswijzer is heel eenvoudig. Bij ons vergelijk je opstalverzekeringen op prijs én kwaliteit. En, je krijgt korting, waardoor je tot wel 20% op je premie kunt besparen. Vergelijk je via Poliswijzer én sluit je via ons een opstalverzekering af? Dan weet je zeker dat je niet alleen de goedkoopste opstalverzekering afsluit, maar dat je er ook een kiest die het beste bij jou past.

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

Overal op internet zie je ze opduiken: De lijstjes voor 2019! Wil je weten welke bestemmingen écht hip zijn in 2019? Op basis van zoekopdrachten in Google hebben we de volgende bestemmingen kunnen bepalen!

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

Voor jou als ZZP’er kan een zorgverzekering met een ruime dekking belangrijk zijn. Met bijvoorbeeld een ruime vergoeding voor fysiotherapie kun je snel weer aan het werk bij lichamelijke klachten. In de laatste twee maanden van het jaar kun je weer overstappen naar een andere zorgverzekering. Waar let je op bij het kiezen van een zorgverzekering?Een zieke werknemer kan rekenen op voorzieningen van de werkgever om weer zo snel mogelijk aan het werk te kunnen. Een zelfstandige moet zelf voorzieningen treffen, dus is het vergelijken van de zorgverzekering voor de ZZP’er nog belangrijker. Met een goede zorgverzekering kun je snel weer aan het werk. Sommige verzekeraars geven ZZP’ers ook nog eens een extra korting op de premie, maar korting zegt natuurlijk niet alles. Korting op een veel te dure zorgverzekering kan nog steeds te duur zijn.

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

Besparen op telefonie

19 jun. 2019

Maandelijks zijn de vaste lasten in de meeste huishoudens erg hoog. De huur / hypotheek, energie, internet enzovoort vormen een groot deel van de vaste lasten maar wist je dat hier ook op bespaard kan worden? Door over te stappen van provider of maatschappij kan dit jaarlijks behoorlijk wat centen schelen.

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

Heb je al jaren dezelfde autoverzekering bij dezelfde autoverzekeraar? Dan is de kans groot dat je autoverzekering niet meer goed bij je auto past. Bovendien biedt een andere autoverzekeraar misschien wel een scherpere autopremie en/of een betere service. Elk jaar kun je overstappen naar een andere autoverzekering. Neem de dekking van de autoverzekering onder de loep en ga de autoverzekering vergelijken om te kijken of er een lagere premie is. Zo weet je zeker dat je zo min mogelijk betaalt, voor de beste dekking. Wil jij weten wat voor jou de beste deal voor je autoverzekering is? Bij Poliswijzer zoeken we dit graag voor je uit.Let op: wij kunnen je huidige autoverzekering niet voor je opzeggen. Dit moet je zelf doen.

Lees meer
Geplaatst in News door Jaron

Bij de Ania Haie sieraden vind je de laatste modetrends altijd als eerste terug binnen de collectie. Het merk biedt trendy sieraden voor jongvolwassenen tegen een betaalbare prijs. De sieraden zijn perfect om te combineren, maar ook opvallend genoeg om op zichzelf te dragen. Alle sieraden zijn 925 zilver gerhodineerd, en kunnen bijvoorbeeld gold of rosegold plated zijn. Inspireer iedereen in je omgeving met deze prachtige mix & match sieraden! De sieraden van Ania Haie zijn betaalbare luxe, je shopt bijvoorbeeld al een mooie ring voor €22,-!

Lees meer
Geplaatst in News door Kevin Driessen
Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting