Van laag naar hoog sorteren

10 Artikel(en)

Wanneer je gaat solliciteren op een nieuwe baan dan is het vaak spannend. Er zijn natuurlijk een aantal zaken waar je op moet letten. Het zorgt ervoor dat de spanning afneemt en er daardoor meer rust komt. Meer rust om die baan te krijgen bij die luxe horloge winkel. Graag delen we deze tips.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kirsten

Horlogeglas vervangen

27 mrt. 2019

Kun je eigenlijk je horlogeglas laten vervangen? Het kan natuurlijk iedereen overkomen, per ongeluk heb je je horloge gestoten en is je glas gebroken, of is hij gevallen en zit er daardoor een flinke kras op je glas. Vooral de badkamer is een risico ruimte voor je horloge, alles is daar natuurlijk keihard. Als je je horloge daar stoot of laat vallen, kun je er op rekenen dat het glas beschadigt is.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Daniel

Is een solar horloge niks voor jou? In de horlogerie kennen we veel verschillende soorten uurwerken. Maar welke soorten zijn dit? Hoe werken ze? En welke moet je kiezen? In deze serie leggen we alles aan je uit over quartz, automatische, kinetische en solar horloges, zodat je straks precies weet wat je om je pols draagt. In de vorige weken kon je alles lezen over automatische, kinetische en quartz horloges. In de laatste blog van deze serie vertellen we je alles over solar horloges!

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kevin Driessen

Heb je wel eens overwogen een kinetisch horloge te kopen? In de horlogerie kennen we veel verschillende soorten uurwerken. Maar welke soorten zijn dit? Hoe werken ze? En welke moet je kiezen? In deze serie leggen we alles aan je uit over quartz, automatische, kinetische en solar horloges, zodat je straks precies weet wat je om je pols draagt. Je kon in deel 1 en 2 al lezen over het quartz horloge en automatische horloge. Vandaag vertellen we je alles over het kinetische horloge.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kevin Driessen

Waarom zou je kiezen voor een automatisch horloge? In de horlogerie kennen we veel verschillende soorten uurwerken. Maar welke soorten zijn dit? Hoe werken ze? En welke moet je kiezen? In deze serie leggen we alles aan je uit over quartz, automatische, kinetische en solar horloges, zodat je straks precies weet wat je om je pols draagt. Vorige week vertelden we over het quartz horloge, vandaag is het automatische horloge aan de beurt!

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kevin Driessen

Een quartz horloge komt verreweg het vaakst voor in menig horloge collectie. In de horlogerie kennen we veel verschillende soorten uurwerken. Maar welke soorten zijn dit? Hoe werken ze? En welke moet je kiezen? In deze serie blogs leggen we alles aan je uit over quartz, automatische, kinetische en solar horloges, zodat je straks precies weet wat je om je pols draagt. Vandaag vertellen we je alles over het quartz horloge.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kevin Driessen

Tegen de tijd dat kinderen 6 of 7 jaar oud zijn leren ze over het algemeen klokkijken. Als ouder kun je ze daar een handje bij helpen door thuis te oefenen, maar ook door ze een kinderhorloge te geven waar ze zelf op kunnen kijken en de tijd leren inschatten.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kevin Driessen

Water is schadelijk voor je horloge. Door water kan er roest ontstaan, wat in een mum van tijd funest is voor het uurwerk. Om te bepalen hoe waterdicht jouw horloge is, kijk je naar de termen Bar (luchtdruk), ATM (atmosfeer) of meter.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kevin Driessen

Een horloge is een klein kunstwerk. Het prachtige precisie-instrument bestaat uit honderden beweegbare, kleine en kwetsbare onderdelen die jaren lang elke dag functioneren. Om je horloge draaiende te houden geven we je negen tips. Zo heb je langer plezier van je uurwerk en kun je schade voorkomen aan je horloge.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kevin Driessen

Het kiezen van een bepaald horloge kan best lastig zijn. Of je nu wel een liefhebber bent of niet, er is zoveel mogelijk, dat je vaak niet weet waar je beginnen moet. Daar kan je dus best wel wat aanwijzing bij gebruiken. Gelukkig kan die je op deze plek geboden worden. Aan de hand daarvan maak je het mogelijk voor jezelf om een veel beter onderbouwde keuze te maken. Je horloge is immers niet zomaar een item. Daar wil je wel op een goede manier mee om kunnen gaan. Dit is erg belangrijk, dus let daarom op deze zaken.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Diederik
Van laag naar hoog sorteren

10 Artikel(en)

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting