Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Er zijn allerlei evenementen waarvoor je je goed moet voorbereiden. Dit heeft te maken met het feit dat je een goede indruk wil laten op jouw gasten, daarnaast wil je het maximale halen uit jouw evenement. Jouw evenement is jouw visitekaartje, al is het een schoolevenement, bedrijfsevenement of iets persoonlijks het is altijd belangrijk dat je het zo goed mogelijk organiseert zodat het zo goed mogelijk gepresenteerd wordt. Maar hoe doe jij dit?

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Jasmin

Ben je van plan om een nieuwe laag op je motor te verven? Dan is het zaak om je goed voor te bereiden! Als je niet secuur te werk gaat kijk je voor een lange tijd teleurstellend tegen je voertuig aan. Dat moet je natuurlijk niet hebben! Daarom staan hieronder 3 tips voor het spuiten van je motor, waardoor het vast goed gaat komen. 

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Maartje

Heb je last van spierpijn? Vervelend is dat! Het kan zelfs zo erg zijn dat het je dagelijks leven beïnvloed. Zo kan je wellicht minder vlot lopen en heb je veel last. De grote vraag is dan natuurlijk: Hoe kom ik er vanaf? Hieronder worden 3 tips voor je aangereikt, waardoor de kans op een sneller herstel een stuk groter wordt.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Maartje

Heb je binnenkort een feest? Dan is het goed om een sterke outfit te kiezen om het helemaal af te maken. Een mooie outfit laat je de show stelen. Het hoeft trouwens niet complex te zijn. Een funky print, wat felle kleuren, neon of glitter en een goede spijkerbroek kunnen al genoeg zijn. Het is goed om een outfit te hebben welke goed bij je past. Voor dames en heren zijn er vele soorten outfits te krijgen. Kies zorgvuldig!

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kirsten

Wanneer je gaat solliciteren op een nieuwe baan dan is het vaak spannend. Er zijn natuurlijk een aantal zaken waar je op moet letten. Het zorgt ervoor dat de spanning afneemt en er daardoor meer rust komt. Meer rust om die baan te krijgen bij die luxe horloge winkel. Graag delen we deze tips.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kirsten

Iedereen heeft wel dure spullen, of het nou gaat om een nieuwe telefoon, een horloge, een bijzonder beeldje of misschien wel je eigen auto. Hoe duurder iets is, hoe zuiniger je er mee omgaat in principe. Maar toch is het soms lastig om zuinig op iets te zijn. In het begin is het nog nieuw en baal je van elke kras of deuk. Maar na verloop van tijd wordt je er steeds iets losser mee en bestaat de kans dat spullen stuk gaan. Om de levensduur van dierbare of kostbare spullen te verlengen is het van belang om hier zuinig mee om te gaan. In dit artikel geven we je een aantal tips om zuinig om te gaan met dure spullen zoals elektronica of een horloge.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Jasmin

Horlogeglas vervangen

27 mrt. 2019

Kun je eigenlijk je horlogeglas laten vervangen? Het kan natuurlijk iedereen overkomen, per ongeluk heb je je horloge gestoten en is je glas gebroken, of is hij gevallen en zit er daardoor een flinke kras op je glas. Vooral de badkamer is een risico ruimte voor je horloge, alles is daar natuurlijk keihard. Als je je horloge daar stoot of laat vallen, kun je er op rekenen dat het glas beschadigt is.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Daniel

Is een solar horloge niks voor jou? In de horlogerie kennen we veel verschillende soorten uurwerken. Maar welke soorten zijn dit? Hoe werken ze? En welke moet je kiezen? In deze serie leggen we alles aan je uit over quartz, automatische, kinetische en solar horloges, zodat je straks precies weet wat je om je pols draagt. In de vorige weken kon je alles lezen over automatische, kinetische en quartz horloges. In de laatste blog van deze serie vertellen we je alles over solar horloges!

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kevin Driessen

Heb je wel eens overwogen een kinetisch horloge te kopen? In de horlogerie kennen we veel verschillende soorten uurwerken. Maar welke soorten zijn dit? Hoe werken ze? En welke moet je kiezen? In deze serie leggen we alles aan je uit over quartz, automatische, kinetische en solar horloges, zodat je straks precies weet wat je om je pols draagt. Je kon in deel 1 en 2 al lezen over het quartz horloge en automatische horloge. Vandaag vertellen we je alles over het kinetische horloge.

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kevin Driessen

Waarom zou je kiezen voor een automatisch horloge? In de horlogerie kennen we veel verschillende soorten uurwerken. Maar welke soorten zijn dit? Hoe werken ze? En welke moet je kiezen? In deze serie leggen we alles aan je uit over quartz, automatische, kinetische en solar horloges, zodat je straks precies weet wat je om je pols draagt. Vorige week vertelden we over het quartz horloge, vandaag is het automatische horloge aan de beurt!

Lees meer
Geplaatst in Tips and Tricks door Kevin Driessen
Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting