Begint uw zoon of dochter net met klokkijken? Dan is het een goed idee om hem of haar een kinderhorloge te laten dragen. Coolwatch heeft kinderhorloges voor trendy meiden en stoere jongens. De kinderhorloges van Coolwatch hebben elk een duidelijke cijferaanduiding, waardoor de tijd gemakkelijk af te lezen is. Bovendien staan de horloges ook nog eens erg leuk!

Coolwatch kinderhorloges voor coole meiden

In onze webshop vindt u verschillende kinderhorloges voor uw kleine dametje. De kleur roze voert natuurlijk de boventoon, want roze is hip! Maar niet alleen horloges met roze hebben wij voor meisjes, ook kleuren als lichtblauw, roze, wit of een printje vindt u terug in de kinderhorloges van Coolwatch. De horloges voor meiden zijn functioneel, maar staan natuurlijk ook erg leuk bij een coole outfit.

Een jongenshorloge van Coolwatch van Horlogeloods

Stoere horloges voor jongens vindt u ook in onze webshop! Een aantal jongenshorloges hebben bijvoorbeeld een lederen band en een stoere bezel op de horlogekast. Ook digitale horloges voor jongens hebben wij in ons assortiment. Deze hebben een datumaanduiding en hebben een rubberen horlogeband.

Online een Coolwatch kinderhorloge kopen op Horlogeloods

Heeft u samen met uw zoon of dochter een nieuw Coolwatch horloge uitgekozen? Bestel deze dan snel! Voorradige horloges die besteld zijn op werkdagen voor 20:30 uur, verzenden we dezelfde dag. Is het horloge een cadeau voor zijn of haar verjaardag? Wij pakken het graag voor in. Vink de inpakoptie eventjes aan en u ontvangt het horloge ingepakt thuis. Wilt u een horloge samen met uw zoon of dochter van dichtbij komen bekijken? Geen probleem, kom langs in onze winkel in Kampen!