En het waren er genoeg! Met hard werken en pijnlijke vingers van het invoeren, staan alle horloges online! En met alles bedoel ik niet een paar nieuwe merken of een collectie van het een of ander. Nee! Op Horlogeloods.nl staan op dit moment de complete collecties van Seiko, Breil, Pulsar, Lorus en Kenneth Cole. Zag u de s op het einde van collecties? U weet dat dit inhoudt dat wij op dit moment alles wat er in Nederland in de collecties van Seiko, Breil, Kenneth Cole, Pulsar en Lorus zit bij ons in de webshop aanbieden! Wij zijn zoals u zich kunt voorstellen, iets wat aan de blije kant met deze overvloed aan horloges ;).

Op het moment dat de dozen met de horloges bij ons binnenkwamen was het even schrikken. Want het waren nogal een behoorlijk aantal dozen! Gelukkig blijft er na het uitpakken altijd weer een stuk minder over, maar deze keer bleef het een indrukwekkend aantal horloges waar wij mee aan de slag konden.

Allemaal fantastische horloges met een eigen gezicht!

Een favoriet merk kiezen daar beginnen we niet aan. Wij zijn stuk voor stuk blij met alle horloges die van elk merk online staan. Maar het ene merk is zeker het andere niet. In de collectie met Breil horloges kunt u kijken naar de meest futuristische horloges. De vormen van deze modellen en dan in het bijzonder de dameshorloges van dit merk zijn een genot om naar te kijken. De collectie van Kenneth Cole is helemaal fantastisch en kwalitatief zeer goed. Over Pulsar en Lorus kunnen we het snel eens zijn. Dit zijn beide top collecties, zeer kwalitatief, top design en betaalbaar!

Bij Seiko zijn wij nu naast dat wij de complete collectie in huis hebben ook Authorized Dealer Site. Wat inhoudt dat wij volgens Seiko volledig geautoriseerd zijn om Seiko horloges online te verkopen. Trots zijn wij hier zeker op! Weinig webshops zijn dit namelijk. Wist u dat wij in onze winkel in Kampen ook Elite dealer zijn van dit merk? Kortom, als u van dit merk een horloge wilt bent u bij ons aan het juiste adres. Neem dus gerust een kijkje bij deze collecties maar vergeet ook zeker niet de rest van onze horloges te bekijken!