Even een correctie, ik heb nooit gezegd dat ik de horloges met de vogels mooi vond, ze zijn excentriek. Maar laten we de vogels laten voor wat ze zijn en eens verder kijken, want wat inderdaad een ontzettend mooi mooi merk is, is Danish Design, daar heeft Robert weer gelijk in. Wat ik zelf niet wist is dat wij als Nederlanders best trots mogen zijn op Danish Design, ze komen namelijk van Nederlandse bodem.

Persoonlijk vind ik het geweldig als een Nederlands bedrijf een succesvolle schakel is in de internationale horlogewereld. Danish Design kan zich meten met de bekende merken en zeg nou zelf, daar mogen wij best trots op zijn. Ze hebben zelf de reddot design award van 2008 gewonnen met het prachtige en eenvoudig ontwerp van Martin Larsen. Hetzelfde horloge is ook genomineerd voor de Designpreis 2009. Het gaat om de IQ12Q723. Dit horloge straalt de Scandinavische eenvoud en puurheid uit en dit alles wordt afgemaakt met het onverslijtbare saffier glas en zoals Robert al zei, dit alles voor een betaalbare prijs.

Zelf ben ik helemaal weg van dit merk en hoe meer ik er over lees en hoe meer horloges ik zie, des te trotser word ik op Danish Design. Alleen jammer dat ze er geen horloges met vogeltjes hebben ;).