De Danish Design horloges zijn.. mooi is niet het juiste woord hier. Strak, komt meer in de buurt, maar de Danish Design horloges ademen puur design, eenvoud en stijl. De naam van dit Nederlandse merk is niet zomaar gekozen, want alle horloges van dit merk worden en mogen namelijk alleen ontworpen worden door Deense ontwerpers. Dit kunt u terug zien in alle aspecten van dit fantastische merk, niet alleen de Danish Design horloges zijn overgoten met het Deense karakter, maar ook de horlogedozen en de boekjes zijn prachtig om te zien.

4 verschillende ontwerpers voor de Danish Design horloges

De collectie wordt op dit moment ontworpen door 4 verschillende designers. Ontwerpers Anna Gotha, Lars Pedersen, Martin Larsen en Tirtsah maken de dienst uit bij dit geweldige merk. Zij zijn allemaal verantwoordelijk voor een eigen collectie, met een eigen stijl. Toch houden deze ontwerpers de kern van het merk in het achterhoofd als ze aan het ontwerpen slaan. De eigen stijl in combinatie met deze kern maakt de collectie Danish Design horloges tot eentje om niet snel te vergeten. Als uw voorkeur ligt bij een design horloge dan kan ik u bijna verzekeren dat uw keuze voor een horloge als snel op een van de Danish Design horloges valt. Zoals u hoort ben ik zelf ook een groot fan van dit merk!

Kwalitatieve materialen

Maar niet alleen het ontwerp van de Danish Design horloges is waarom ik verzot ben op dit merk, maar ook de kwaliteit is top! Zo kunt u er vanuit gaan dat bij de productie van de collectie gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen zoals edelstaal, titanium en saffierglas. Want zoals alles wat wij echt mooi vinden, willen wij er natuurlijk ook lang van kunnen genieten! En dat kan met de Danish Design horloges!

Genieten!

Persoonlijk kijk ik uit naar de komst van de nieuwe collectie waar wij de aankomende jaren weer van kunnen genieten. Bekijk hier snel onze collectie Danish Design horloges en geniet van alle prachtige Deense ontwerpen! Kies uw favoriet, voeg deze toe aan het winkelmandje en profiteer van onze snelle levering!