De MVMT horloges hebben een uniek verhaal. Het merk is namelijk tot stand gekomen door middel van crowdfunding! Het enorme succes van MVMT is te verklaren door de prettige prijs-kwaliteitsverhouding. Dit horloge koopt u namelijk al vanaf €95,-. Inmiddels draagt bijna twee miljoen mensen over de hele wereld een MVMT horloge. Twee keer per jaar wordt er een nieuwe collectie horloges uitgebracht, maar voorlopig genieten we nog even van de huidige collectie MVMT horloges.

Modern en minimalistisch MVMT horloge

Het jonge merk MVMT wil de wereld wakker schudden door middel van innovatieve en betaalbare luxe horloges. De ontwerpen zijn daarom functioneel en minimalistisch vormgegeven. De meeste horloges zijn uniseks modellen, oftewel te dragen door zowel mannen als vrouwen. Dat MVMT, wat Movement betekend, echt een merk van dit moment is blijkt wel uit het feit dat zij voornamelijk groot zijn geworden door middel van Social Media, in plaats van voor de gebruikelijke kanalen te kiezen. Mede de gebruikte kleuren spreken en brede doelgroep aan.

MVMT horloges voor heren en dames

Het merk zet voorlopig volop in op de MVMT herenhorloges. Maar ook bij de MVMT dameshorloge collectie zijn enkele mooie modellen te vinden. Bij de heren vallen vooral de donkere, winterse kleuren op, wat natuurlijk perfect past rond deze tijd. Dit betekend echter niet dat de horloges saai zijn! Door middel van warme kleuren te gebruiken voor de horlogebanden, en accentuerende wijzers is een MVMT herenhorloge geschikt om in elk seizoen en op elk moment te dragen.

Bij de MVMT dameshorloges vallen juist de wat meer trendy kleuren op die gebruikt zijn, zoals bronskleurige horloges of bruin, goud en rosé. De collectie is nog niet supergroot, maar omdat de collectie veel uniseks horloges bevat, kunnen ook vrouwen prima terecht bij MVMT voor een nieuw horloge.

MVMT horloge online kopen bij Horlogeloods

Heeft u het MVMT horloge van uw dromen gevonden? Voeg deze toe aan uw winkelmandje en doorloop het eenvoudige en veilige bestelproces. Wist u al dat wij horloges graag voor u inpakken? U ontvangt het horloge hierbij ingepakt thuis en hoeft hier zelf dus geen aandacht meer aan te besteden. Vink enkel tijdens het bestelproces aan dat het horloge een cadeau is. Deze service kost u trouwens niets extra’s. Mocht u niet thuis zijn op de dag van de geplande levering, dan kunt u tijdens het bestellen een alternatief adres opgeven, of het horloge laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. En dan is de verzending ook nog eens gratis...dat is fijn online shoppen bij Horlogeloods!