Het is heel gebruikelijk, dat de modetrends voor mannen en vrouwen door de jaren heen veranderen. Kijk bijvoorbeeld nog eens terug naar de kleding die je enkele jaren geleden droeg. Deze kleren waren vaak behoorlijk wijd! Tegenwoordig kiezen steeds meer mannen en vrouwen voor strakkere kleding, wat ook wel slim fit genoemd wordt. Of wat te denken van de trends op het gebied van horloges? Tot vijf jaar geleden droeg vrijwel iedereen een klassiek horloge. Tegenwoordig zien we steeds meer smartwatches om ons heen. Een smartwatch kan aan je smartphone gekoppeld worden, om berichten te kunnen lezen zonder je mobiel te hoeven pakken. In dit artikel vertellen we je meer over de modetrends voor 2019. Heb jij je kledingkast onlangs al uitgebreid met nieuwe kleding voor dit jaar?

Vrolijke kleuren populair in de zomer van 2019

Nu de zomer voor de deur staat, breiden veel dames en heren hun kledingkast uit met vrolijke kleuren. Laat de donkerblauwe spijkerbroek hangen en kies voor een rood rokje of bijvoorbeeld een groene katoenen broek. Ook een lichte spijkerbroek doet het altijd goed bij mannen en vrouwen. Een spijkerbroek kan echter al snel als saai worden gezien, waardoor een katoenen broek een goed alternatief vormt. Naast de vrolijk gekleurde broeken, zien we ook bij de verkoop van shirtjes en truien dat vrolijke kleuren in opkomst raken. Ze geven je direct een vriendelijke en open uitstraling.

Sneakers zijn weer terug van weggeweest

Naast de vrolijk gekleurde kleding voor de zomer van 2019, kan ook de aanschaf van nieuwe sneakers het overwegen waard zijn. Niet alleen worden sneakers gedragen tijdens de vrije tijd, ook op het werk komen de sneakers weer helemaal terug. De leren puntschoenen worden vervangen door nette sneakers van suède. Veel mensen vinden de sneakers veel lekkerder zitten dan puntschoenen. Daarbij doen nette sneakers niet onder voor de stijl van een leren puntschoen. Lees meer over de verschillende sneakers voor 2019 in een online kledingwinkel. Wanneer heb jij voor het laatst nieuwe schoenen gekocht? Zorg dat je de schoenen regelmatig vervangt, om pijntje aan gewrichten tegen te kunnen gaan.

Een stoer of klassiek horloge bij je outfit

Reeds bespraken we de opkomst van vrolijke kleuren en nette sneakers. Een outfit is echter niet compleet zonder bijpassende accessoires. Kies er daarom voor om je outfit compleet te maken met een mooi horloge. Een horloge past zowel bij mannen, als bij vrouwen. Waar vrouwen ook voor alternatieve accessoires kunnen kiezen, is dit bij mannen doorgaans wat lastiger. Het aantal mannen met een gaatje is immers beperkt, evenals dat een ketting niet bij iedere man staat. Een horloge staat wel bij iedereen en is daarbij zeer handig! Je hebt immers altijd de tijd bij de hand. Eerder werd al beschreven dat de smartwatch sterk in opkomst is. Ook het klassieke horloge doet het echter goed! Door meerdere horloges aan te schaffen kun je variëren bij de verschillende outfits in je kast.

Mode steeds vaker online gekocht

Ook een trend uit 2019 is het feit, dat mensen hun kleding steeds vaker online bestellen. Het aanbod is hier veel groter, je vindt er aantrekkelijke kortingsacties en je hoeft de deur niet meer uit. Er zijn verschillende webwinkels waar je shirts, schoenen en bijvoorbeeld horloges kunt bestellen. Pas de kleding thuis en stuur het terug, als de kleding toch te groot of te klein blijkt te zijn.