In mijn vorige blog over Skagen horloges heb ik u verteld over dat het merk eigenlijk nooit op de reguliere markt had moeten verschijnen. In eerste instantie waren de Skagen horloges bedoelt als relatiegeschenk, maar doordat deze horloges positief werden ontvangen is de stap genomen om de Skagen horloges voor iedereen beschikbaar te maken, met groot succes wel te verstaan. Maar laten we eens iets verder ingaan op de oorsprong van de Skagen horloges, wat allemaal begint met een Deens echtpaar.

In 1989 is het designmerk Skagen opgericht door Henrik en Charlotte Jorst. Dit Deens echtpaar, geïnspireerd door de kleine kustplaats Skagen in Denemarken, had als doel een designmerk op te zetten. Dit bedrijf moest de hartelijke sfeer van dit prachtige dorp uitstralen. De prachtige landschappen van deze kustplaats en de fijngevoeligheid van het moderne design wordt gecombineerd met aandacht voor details, wat dit bedrijf een zeer unieke positie geeft.

Skagen horloges met passie gemaakt

De Skagen horloges zijn een prachtige weerspiegeling van de passie voor de Deens esthetiek, een liefde voor eenvoud en vakmanschap. Een combinatie van stijlvolle designs met functionele details maken de Skagen horloges tot een merk om zeker niet links te laten liggen. Zoals ze zelf zeggen maakt het niet uit of u een horlogekenner of designliefhebber bent, hun collectie is een mix van natuurlijke en moderne elementen en deze combinatie maakt de horloges perfect voor vandaag, morgen en voor de toekomst. De collectie Skagen horloges op Horlogeloods.nl is zorgvuldig samengesteld met de mooiste modellen en ik hoop dat u met mij kunt genieten van deze Skagen horloges.

Het Deens design, wat de laatste jaren al veel liefhebbers heeft weten te krijgen, blijft in mijn ogen een prachtige ontwikkeling en ik hoop wij er nog jaren van kunnen genieten! Bekijk hier de collectie!