De Festina horloges zijn al jaren bekend om de connectie met (wieler)sport. Vroeger gaven zij de officiële Tour de France Timekeeper horloges uit, en tegenwoordig steelt de Chronobike collectie de show. Deze sportieve horloges, vaak voorzien van chronograaf, zijn er in veel verschillende stijlen. Afgelopen jaar zijn vooral de fel gekleurde bandjes erg populair. Dus als u van sportieve horloges houdt, mag u de Festina horloges zeker niet overslaan.

Sportief Festina horloge heren

Zoals gezegd, zijn de Festina herenhorloges voornamelijk sportieve horloges. Er zijn natuurlijk veel mannenhorloges met stalen band, maar we zoomen even in op de horloges met een rubberen band. Model F20353/6 is voorzien van een felgekleurde oranje band van rubber. Dit valt natuurlijk direct op als het om uw pols zit, maar door het hoogwaardige rubber zit het ook nog eens fijn, zelfs tijdens het sporten! De zwarte wijzerplaat is goed af te lezen dankzij de oranje accenten die er in terugkomen, en uiteraard is er door middel van een nauwkeurige chronograaf een goede tijdsmeting te doen.

Luxe Festina horloge dames

Wat veel horlogeliefhebbers niet weten, is dat Festina ook een fraaie collectie Festina dameshorloges heeft. Waar de horloges voor mannen stoer en sportief zijn, hebben de horloges voor vrouwen een luxe en elegante uitstraling. Een model wat met name deze winter erg populair is, is de F20334/2. Dit horloge heeft een mooi smalle blauw lederen band, en deze blauwe kleur komt ook in de wijzerplaat terug. Maar wat pas echt de aandacht op de wijzerplaat trekt, zijn de veel kleine schitterende steentjes! Met dit horloge heeft u echt een eyecatcher om uw pols. Het horloge wordt ook nog eens geleverd in een luxe geschenkverpakking, zodat u als u dit horloge cadeau wilt geven, goed voor de dag komt.

Festina horloge online kopen bij Horlogeloods.nl

Wilt u snel een van deze klassieke, elegante of sportieve Festina horloges om uw pols dragen? Twijfel dan niet langer en bestel deze online in onze veilige webshop. Als u op werkdagen voor 22:30 uw bestelling afrondt, dan zullen wij het horloge dezelfde dag nog gratis naar u verzenden. Als u een horloge besteld met een stalen band, doen wij er gratis een setje bij waarmee u zelf de band op maat kunt maken. Twijfelt u nog tussen enkele modellen, dan bent u van harte uitgenodigd om onze showroom te komen bezoeken. Als u vantevoren even belt, zullen wij ervoor zorgen dat de door u aangevraagde horloges voor u klaar liggen!