Diesel horloges staan bekend als grote, XXL horloges. Dit klopt ook wel, maar er heeft inmiddels een kleine verschuiving in het Diesel horloge assortiment plaatsgevonden. De XXL horlogekasten zijn nog steeds goed vertegenwoordigt, denk aan de Big Daddy collectie, maar ook horloges met een subtielere kast en uitstraling zijn inmiddels terug te vinden. Ook de voorjaarscollectie van 2018 geeft dit beeld weer. Bekijk de collectie direct!

Herenhorloge Diesel

Diesel horloges zijn voorzien van een stoer design, waarmee zij zich onderscheiden van andere horlogemerken. Het merk richt zich vooral op herenhorloges. Diesel horloges worden gedragen door mannen met een eigen look, out of the box denkend en mannen die houden van stoere horloges. Diesel ontwerpt deze XXL horloges zelf en gebruikt mooie materialen om horloges op een unieke manier samen te stellen. Hierdoor heeft Diesel al een grote schare fans aan zich weten te binden.

De bekende Diesel horloges

Diesel is een bekend merk met een heel eigen, Italiaanse stijl dat vooral bekendheid kreeg door zijn jeans. De Italiaanse stijl van het merk zorgde ervoor dat het snel populair werd bij voornamelijk jonge mannen. Inmiddels is het een van de grootste lifestyle merken van de wereld geworden, en de horloges zijn daar een fraaie aanvulling op. De nieuwe collectie heeft weer een flink aantal frisse nieuwe designs met een aantal nieuwe kleuren, zoals PVD grijs en mooie goudkleurige Diesel horloges.

Diesel horloge kopen online

Heeft u het Diesel horloge van uw smaak uitgezocht? Plaats dan een bestelling op een werkdag voor 22:30 uur. Wij verzenden het horloge vervolgens dezelfde dag nog, en dat geheel gratis. Wanneer u het horloge cadeau geeft, kunt u dit eenvoudig aanvinken tijdens het bestellen. Wij pakken het horloge dan feestelijk in, zonder dat u hier extra kosten voor betaalt. Bestelt u een horloge met een edelstalen band, dan krijgt u bij uw pakketje een gratis op maat maak setje meegeleverd. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen!