Er is geen mode-item zo veelzijdig als een horloge. Stoer bij een jeans met sneakers, stijlvol in pak of verrassend bij een rok tot op de knie. De collectie met Casio horloges is zeer gevarieerd. Er is voor elke dame en heer wel een passend model te vinden. Het unieke aan de Casio horloges is dat de stijlen uiteenlopen van retro met een digitale klok tot de Casio Wave Ceptor die wordt aangestuurd door atoomklokken (de meest precieze vorm van tijdmeting). Do we need to say more?

Casio dames horloge in verschillende stijlen

Er zijn 28 verschillende Casio dameshorloges te bestellen bij ons in de webshop. Dat zijn er niet bijzonder veel, maar ze zijn wel heel gaaf! Bij Casio hebben ze door de jaren heen de retro horloges regelmatig een kleine update gegeven. Net iets meer kleur, hier en daar een subtiel glittertje of een verrassend printje (legerprint, anyone?).

Herenhorloge Casio met veel functies en mogelijkheden

De mannen zijn met een kleine 200 Casio horloges iets beter vertegenwoordigd. Wij hebben persoonlijk een voorkeur voor de Casio Radio Controlled Wace Ceptor, of ook wel radiogestuurde horloges. Deze Casio horloges hebben een prachtig stijlvol design en een precieze tijdmeting. Waar u ook bent, met een horloge Casio bent altijd op tijd.

Shop vandaag een horloge Casio

Bestelt u een van de Casio horloges online bij Horlogeloods? Dan profiteert u van korting wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. U ontvangt na aanmelding direct een kortingscode voor 5% korting in uw inbox. Dat is nog eens fijn shoppen. Bent u tevreden met uw bestelling bij Horlogeloods.nl? Laat dan net als tientallen anderen een review achter op Trustpilot: https://nl.trustpilot.com/review/www.horlogeloods.nl.