Wie zoekt naar een elegant dameshorloge met een eigentijds karakter kan haar zoektocht per direct staken. De geweldige horloges van DKNY zijn echt voor u gemaakt. Deze elegante horloges van DKNY vallen niet op door hun formaat maar juist door de prachtige eigentijdse ontwerpen. De horlogecollectie van DKNY is al jaren zeer geliefd bij de moderne vrouw. Niet heel raar als u de veelzijdige collectie bekijkt.

Deze horloges kunt u werkelijk altijd en overal naar toe dragen. De inspiratie voor de collectie komt uit New York waar het bedrijf gevestigd is. De stade invloeden zijn terug te zien in de horloges van DKNY. Elk DKNY horloge heeft een eigenwijze twist op een verder veelal elegant horloge. Toch heeft deze collectie ook zeker hele leuke sportieve horloges. De prachtige leren banden of stoere stalen banden geven deze dameshorloges van deze collectie zijn veelzijdigheid, net als de stad New York.

Het brein achter dit geweldige merk is, verassing, Donna Karan. Het merk is opgezet omdat zij haar kinderen er modern bij wilde laten lopen en dit toen niet kon vinden in de winkels. Van het één kwam het ander en daar was de prachtige horlogecollectie! Donna Karan weet met haar prachtig ontwerpen al jaren de mode-industrie te boeien. De gestroomlijnde vormen van de ontwerpen zijn terug te zien in alle aspecten van het succesvolle bedrijf, waaronder dus de DKNY horloges. Bekijk hier gerust onze collectie DKNY horloges en ik weet zeker dat u een horloge kunt vinden waar u verliefd op wordt.