Omdat de DKNY horloges op Horlogeloods erg populair zijn, hebben we besloten om onze collectie uit te breiden. Vanaf nu kunt u uw nieuwe DKNY horloge dus kiezen uit een nog bredere collectie horloges. Horlogeloods vertelt u daarom graag wat meer over de horloges en het merk. Lees snel verder!

DKNY horloge in zwart of gekleurd edelstaal

De afkorting DKNY staat voor Donna Karan New York en zegt tevens precies waar het merk voor staat. Donna Karan is namelijk een van de meest invloedrijke modeontwerpers van Amerika en New York staat voor het design met een stadse touch. Dit is goed terug te zien in elk DKNY horloge, zoals een horlogeband die bestaat uit schakels en het feit dat er zwart edelstaal gebruikt wordt. Daarnaast zijn er ook zeer elegante ontwerpen, met vrouwelijke ontwerpen en kleuren als roségoud, zilver en geelgoud. Welk DKNY horloge is uw favoriet?

Betaalbare luxe: DKNY horloges

Het merk DKNY biedt betaalbare luxe aan. Daarnaast staat DKNY voor innovatie, kwaliteit en integriteit. Dit komt terug in elk DKNY horloge, maar ook in de andere producten die het merk ontwikkelt. Zo heeft DKNY kleding, schoenen, tassen en een uitgebreide collectie accessoires. DKNY heeft, zoals ze zelf zeggen, alles wat mensen nodig hebben tijdens hun werk, in hun vrije tijd en tijdens avondjes uit.

DKNY dameshorloges online bestellen

Heeft u het DKNY horloge van uw dromen gevonden? Bestel deze dan snel! Als u namelijk een bestelling volledig afrond op een werkdag voor 20:30 uur (en het DKNY horloge is op voorraad), dan verzenden wij deze dezelfde dag nog.