In onze webshop vindt u nu een aantal nieuwe horloges uit de Edifice collectie horloges van Casio. Een Casio horloge uit de Edifice collectie is bedoeld voor de man die houdt van functionaliteit, innovatie en sportieve elegantie. Nu zijn in onze webshop twee nieuwe Edifice horloges beschikbaar met Bluetooth-connectie naar uw smartphone. Als u verder leest, vindt u alle details!

Nieuw: Casio horloge met Bluetooth-verbinding

Nieuw zijn twee exemplaren van de Edifice collectie met Bluetooth! Deze horloges synchroniseren met uw smartphone, waardoor uw Casio horloge altijd de juiste lokale tijd aangeeft. Dit is erg handig als u veel reist en u zich in veel verschillende tijdzones bevindt. Het horloge past zich aan aan uw levensstijl, wat pure luxe is. De horloges zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart.

Cadeau bij de nieuwe Casio horloges: bestuurbare Formule 1-auto!

Een leuk voordeel als u nu één van de nieuwe Casio Edifice horloges koopt, is dat u gratis een op afstand bestuurbare Formule 1-auto cadeau krijgt! Deze ontvangt u dus bij de Casio Edifice EQB-500 of EQB-510. Leuk voor als u het horloge cadeau doet voor een verjaardag of voor Vaderdag.

Casio herenhorloge kopen op Horlogeloods

Bestel uw horloge op een werkdag voor 20:30 uur en wij verzenden deze dezelfde dag nog. Handig als u het horloge snel nodig heeft, voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor Vaderdag. Twijfelt u tussen twee horloges en wilt u ze van dichtbij bekijken? Kom langs in onze winkel in Kampen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.