Een Casio Edifice horloge zal een racefanaat direct aanspreken, en al helemaal het nieuwe Toro Rosso horloge. Casio brengt regelmatig Limited Edition horloges op de markt die te maken hebben met de racesport, en ook deze keer zijn ze er weer in geslaagd een fantastisch model te produceren. De Edifice EFR-556TR-1AER heeft namelijk een wijzerplaat die gebaseerd is op het dashboard van een echte racewagen! Een sportieve chronometer en het Scuderia Toro Rosso logo zijn hier namelijk in verwerkt, en dit zorgt ervoor dat dit horloge super sportief oogt. Kijkt u eens rond in de Casio Edifice horloge collectie en kijk wel model u het meest aanspreekt.

Casio Toro Rosso horloges

Casio is al geruime tijd sponsor van het Scuderia Toro Rosso raceteam. Dit vieren zij door regelmatig een speciaal horloge uit te brengen, een zogenaamde Limited Edition. Dat is deze keer de genoemde EFR-556TR-1AER. Casio Edifice horloges staan bekend om de kwaliteit en om zijn sportieve uitstraling met vaak meerdere functies. Wij weten daarom zeker dat welk model u ook kiest, u erg tevreden zult zijn over wat het horloge allemaal kan, en natuurlijk over hoe het eruit ziet!

Edifice horloges op Horlogeloods.nl

Als officeel dealer van Casio horloges hebben wij de Edifice horloge collectie zo breed mogelijk neergezet op onze website. Zo heeft u altijd veel keuze wat betreft uitstraling, en heeft u de mogelijkheid uw wensen qua functies zelf te bepalen. Binnen deze collectie zijn er bijvoorbeeld horloges met een Bluetooth functie, waarmee u dus verbinding kunt maken met uw telefoon. Aan de hand daarvan zal uw horloge altijd op de juiste tijd staan. Ook een chronograaf, datumaanduiding en stopwatch zullen eigenlijk nooit ontbreken op een Casio Edifice horloge.

Edifice horloges online kopen

Bent u van plan een Casio horloge bij ons te kopen, vergeet dan niet om u even in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op deze manier kunt u direct 5% korting verdienen. In het bestelproces kunt u ook onze gratis cadeauservice aanvinken, zodat u uw bestelling ingepakt thuis ontvangt. Koopt u een horloge met een edelstalen band, dan krijgt u gratis een tool meegeleverd waarmee u de band op maat kunt maken. Ook bent u van harte welkom om het horloge op te komen halen in onze showroom in Kampen!