Een Picto horloge herkent u uit duizenden. Deze horloges met hun unieke design, beginnen steeds meer een plekje op te eisen in de horlogemarkt. Wat deze horloges zo uniek maakt is de rustige wijzerplaat met slechts 1 wijzer en de bewegende stip. De Picto horloges zijn ontworpen om de mensen tegemoet te komen die juist niet alles stipt op tijd willen doen. Want met een Picto horloge zult u nooit tot op de seconde nauwkeurig kunnen zeggen hoe laat het is, en dat is eigenlijk best wel lekker! Ontdek nu snel de fraaie designhorloges.

Picto horloge van 30 millimeter

Het zal u niet verbazen dat de horloges met een kast van 30 millimeter, de Picto dameshorloges zijn. Deze kleine, dunne kasten zorgen ervoor dat naast designhorloges, dit ook erg minimalistische horloges zijn. De horloges zijn uitgevoerd in allerlei kleuren. Opvallende kleuren voor bijvoorbeeld in de zomer, zoals felrood of blauw, en in het najaar kunt u kiezen voor zwart, bruin of grijs. Picto 43356-1212 is een voorbeeld uit de nieuwste collectie. Een warme, donkergrijze kleur voor de Milanese horlogeband, en voor de wijzerplaat is een aparte kleur groen gebruikt. Met dit horloge zult u beslist de aandacht trekken.

De Picto herenhorloge collectie

De Picto herenhorloges hebben dezelfde basis als de dameshorloges, met als verschil dat de horlogekasten 40 millimeter zijn. Het kleurgebruik is verder gelijk, en dit zorgt er ook voor dat ook dames terecht kunnen in de mannencollectie. Met zijn strakke, minimalistische lijnen zet dit horlogemerk een nieuwe standaard neer voor de manier van het weergeven van de tijd. Een stip op de draaiende wijzerplaat in (vaak) een contrasterende kleur geeft het uur aan. Daarnaast is er slechts één wijzer die de minuten van de tijd aangeeft. Alle overbodige details zijn in de horloges van Picto weggelaten.

Een Picto horloge kopen online

Bekijk gerust de fraaie collectie Picto horloges en laat u inspireren door het geweldige design van deze horloges. Uw favoriete horloge gevonden? Bestel dan eenvoudig en snel in onze veilige webshop! Op werkdagen voor 22:30 besteld? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog gratis verzonden. Als u tijdens het bestellen aangeeft dat u het horloge ingepakt wilt hebben, zullen we dat volledig voor u verzorgen. Ideaal als u een horloge cadeau wilt gaan geven. U kunt kiezen uit diverse betaalmethodes en verzendopties, zodat het shoppen u erg gemakkelijk wordt gemaakt. Als u een Picto horloge met Milanese band koopt, krijgt u er van ons een tool met gebruiksaanwijzing bij om de band op maat te maken.