Laatste kans om een horloge als kerstkado te bestellen op Horlogeloods.nl is vandaag! Wij doen onze uiterste best om vandaag alle horloges over te dragen aan onze vrienden bij PostNL. U kunt het niet zien maar wij rennen ons een slag in de rondte vandaag! De horloges vlogen ons de afgelopen weken om de oren en vandaag is geen uitzondering. Heerlijk deze tijd! Ook is deze tijd er altijd een van terugblikken en vooruitkijken. Wat is er allemaal gebeurd dit jaar en wat zijn wij volgend jaar allemaal van plan?

Afgelopen jaar is er een hoop veranderd in onze webshop. Zo hebben wij afscheid genomen van een groot aantal merken. Gelukkig konden wij ook een hoop nieuwe merken, met de meest fantastische horloges, verwelkomen. Ook hebben wij een groot aantal aanpassingen doorgevoerd achter de schermen zodat u als klant een zo prettig mogelijke ervaring op onze site beleefd. Veranderingen die u goed heeft kunnen zien waren aan het design. Onze stoere webshop vol met horloges heeft zowaar een nog stoerder design gekregen.

Komend jaar is het de bedoeling om nog meer nieuwe merken met de mooiste horloges aan te kunnen bieden. De site nogmaals goed onder de loep nemen en natuurlijk verbeteren. Ook is dit het jaar van Sieradenloods.nl. Achter de schermen zijn wij niet alleen met horloges bezig maar komt er ook een heuse sieraden webshop van ons! Het wordt zo mooi, ik kan bijna niet wachten om deze webshop aan u te kunnen laten zien, maar helaas moeten wij nog even geduld hebben. Voorlopig hebben wij onze handen vol aan onze horloges.

Wij hopen u komend jaar op zowel Horlogeloods.nl en Sieradenloods.nl te kunnen verblijden met de mooiste horloges en sieraden. U te kunnen helpen met het vinden van het perfecte horloge, die wij natuurlijk gratis feestelijk voor u inpakken, voor uw geliefde, vriend(in) of familielid. Kortom, wij hopen u komend jaar terug te zien op Horlogeloods.nl, en zodra wij online zijn, ook op Sieradenloods.nl. Wij van Horlogeloods.nl wensen u allen hele fijne feestdagen!