Een huidvriendelijke Boccia ketting herken je direct aan de donkere grijze titanium schakels met het strakke design van internationale ontwerpers. De vaak glanzende schakels in combinatie met de matte titanium schakels maken de ontwerpen sierlijk en tijdloos. De variatie in ontwerpen is zeer uitgebreid en maakt het sieradenmerk Boccia aantrekkelijk voor jong en oud. De kettingen van Boccia hebben veelal ook een mee ontworpen Boccia armband, oorknopjes of creolen van titanium, die perfect als setje te dragen zijn. Alle sieraden zijn gemaakt van titanium en hierdoor helemaal allergievrij! Bestel je Boccia collier of ketting bij officieel dealer Horlogeloods.nl en wij verzenden je sieraad in originele verpakking gratis naar je toe.

Boccia kettingen van puur titanium

De uit puur titanium gesmede colliers van Boccia hebben meerdere unieke eigenschappen. Natuurlijk de geheel anti-allergische eigenschap, maar ook het onvoorstelbare lichte gewicht van deze sieraden, die samen met de aan de binnenzijde afgeronde gladde oppervlakte maakt dat de sieraden een prettig draagcomfort hebben. Ondanks het zeer lichte gewicht zijn de Boccia kettingen ook erg hard van materiaal, diepe krassen zullen er niet op ontstaan, hoogstens lichte ondiepe krasjes. Je collier of ketting blijft dus mooi. Titanium sieraden zijn ook niet onderhevig aan enige vorm van corrosie en zijn ook temperatuur bestendig.

Kleuren combineren met jouw Boccia sieraden

De titanium sieraden sets hebben vaak combinaties van niet alleen gepolijste en gematteerde delen in de colliers, armbanden of bijvoorbeeld oorsieraden. Ook gebruiken de ontwerpers vaak meerdere gekleurde materialen om de Boccia colliers bijvoorbeeld extra te onderscheiden. Geelgoud en rosé-goudkleurige delen worden veel toegepast in de sieraden, evenals delen van zwart of wit keramiek. Ook worden de schakels soms gezet met briljant geslepen diamantjes om een extra luxe glamour uitstraling van die sieraden te bereiken.

Boccia ketting online kopen

Een ketting van Boccia heb je al zeer snel in huis als je op Horlogeloods bestelt. Bestel je namelijk op een werkdag voor 22:30 uur, dan verzenden wij het collier dezelfde dag nog. Als je aan hebt gegeven dat je bestelling een cadeau is, wordt het gratis voor je ingepakt. Ook betaal je geen verzendkosten als je een ketting bij ons besteld. Als je bijvoorbeeld al weet dat je op de dag van de levering niet thuis bent, kan je er voor kiezen om het door jou bestelde artikel te laten bezorgen op een ander adres, bijvoorbeeld op je werk of een PostNL afhaallokatie. Als je twijfelt tussen enkele modellen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Kampen.