Goed nieuws voor de liefhebbers van Vostok Europe horloges! Zo vlak voor het einde van 2017 werden wij namelijk verrast met de nieuwe collectie Ekranoplan horloges, en we zijn direct enthousiast. De collectie is gebaseerd op het Caspian Sea Monster Ekranoplan voertuig dat op de bodem van de oceaan zware lasten verplaatst. Wist u dat het Ekranoplan horloge het eerste horloge was dat tritium buisjes op de wijzers had? Dit zorgt ervoor dat een horloge prima af te lezen is onder water. Deze horloges zijn dan ook waterdicht tot 200 meter diepte. Bekijk de collectie direct!

Vostok Europe Caspian Sea Monster

Waarom deze horloges vernoemd zijn naar dit voertuig lijkt ons wel duidelijk, en dat is niet op de laatste plaats het stoere en robuuste uiterlijk. Met 47 millimeter is de kast vrij fors, en vandaar dat er ook gekozen is voor een stevige kwalitatieve lederen horlogeband. Elk model is tevens verkrijgbaar met een siliconen horlogeband. Dit is voornamelijk handig als u van plan bent om het horloge te gebruiken tijdens het duiken. Naast edelstaal zijn er ook horloges uit deze reeks gemaakt van titanium, welke natuurlijk ultralicht zijn en ook nog eens anti-allergisch.

De omvangrijke Vostok Europe horloge collectie

De Vostok Europe horloge collectie is natuurlijk meer dan dat. Zo is er ook de Almaz, Anchar, of bijvoorbeeld de bekende Lunokhod II horloge collectie. Alle reeksen van dit merk zijn gericht op belangrijke voertuigen, vliegtuigen of duikboten uit de voormalige Soviet Unie. De meeste horloges hebben een robuust karakter, maar de Gaz 14 Limousine reeks is hier een uitzondering op. Dit zijn luxe horloges, geïnspireerd op de luxe auto Gaz 14 Limousine. Zo is er voor iedereen wat te kiezen binnen deze collectie.

Vostok Europe horloge kopen op Horlogeloods.nl

Bij Horlogeloods zit u goed als u een van deze prachtige horloges wilt gaan kopen. Als officieel dealer van Vostok Europe kunt u bij ons de grootste collectie van Nederland online vinden. U kunt het horloge online bestellen en profiteren van al onze voordelen zoals de gratis inpakservice en gratis verzending, maar ook bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen. Hier is de volledige collectie te bekijken. Als u vragen heeft over dit geweldige merk, kunt u terecht bij onze klantenservice.