Klok kijken saai? Niet met de nieuwe collectie Esprit Kids horloges! De Esprit Kids horloges staan bekend om het trendy design en de goede kwaliteit. Van deze kinderhorloges hoeft u niets minder te verwachten. De vrolijke kleuren geven iedereen een blij gevoel. Lees snel verder voor meer details.

Ontdek de zomerse Esprit Kids horloges

De Esprit Kids horloges zijn er voor jongens en voor meisjes. De nieuwe collectie Esprit Kids horloges is zeer kleurrijke en een tikkeltje stoer. Deze horloges nemen u mee naar een zonnige vakantie. Van romantisch zacht roze tot een geweldige felblauwe kleur met een palmboomprintje of een stoer zwart model; Klokkijken was nog nooit zo leuk! Ontdek onze hele collectie.

Help uw kind met klokkijken

Een kinderhorloge helpt uw kind op een speelse manier met leren klokkijken. De cijfers 1 tot en met 12 worden op elk horloge duidelijk weergegeven en daardoor zijn deze Esprit Kids horloges goed leesbaar. Ook hebben de Esprit Kids horloges een fijn horlogebandje. Deze zijn gemaakt van leer zodat elk horloge op maat gemaakt kan worden. Bent u al enthousiast geworden?

Bestel nu een horloge Esprit Kids

Bij Horlogeloods bieden wij u de beste kwaliteit en de beste service. Zo heeft u 2 jaar garantie op het uurwerk van deze kinderhorloges. Daarnaast profiteert u van voordelige verzending en een snelle levering. Wilt u de horloges liever bekijken en passen? Kom dan langs in onze juwelierswinkel in Kampen. Daar helpen wij u graag verder. Happy shopping!