Wederom zijn er een paar exclusieve Seiko Prospex horloges uitgebracht, die natuurlijk ook op Horlogeloods te vinden zijn. De echte liefhebber kent deze horloges natuurlijk al lang, en weet zijn weg naar de Seiko Prospex horloges al prima te vinden. Seiko is ook officieel horlogepartner van PADI. Seiko en PADI™ streven naar zowel het veiliger en aantrekkelijker maken van de duiksport, als het beschermen van de onderzee wereld. Deze speciale PADI horloges zijn natuurlijk ook te vinden bij ons

Geweldige nieuwe Seiko Prospex duikhorloges

Een mooi voorbeeld van een van deze nieuwe Prospex horloges is de SRPC91K1. Sinds de relaunch van de Seiko Turtle horloges is de populariteit van deze duikhorloges ineens enorm gestegen. Seiko speelt in op dit succes door een aantal gelimiteerde horloges te lanceren, waarvan de SRPC91K1 er een is. Dit horloge is het resultaat van een samenwerking van Seiko met de kleinzoon van Jacques-Yves Cousteau. Wederom is het een heel cool, betaalbaar duikhorloge geworden!

Limited Seiko Padi horloge

Een ander kwalitatief duikhorloge is de SNE499P1. Dit horloge beschikt over een unieke unidirectionele 'Pepsi' bezel en opvallende zwarte wijzerplaat, welke wordt afgedekt met een krasvast gebogen hardlex mineraalglas. Lichtgevende wijzers en ronde uurmarkeringen zorgen voor duidelijke leesbaarheid bij weinig licht, en er bevindt zich een klein datumvenster op de wijzerplaat. De siliconen horlogeband zorgt voor optimaal draagcomfort tijdens het duiken.

Seiko Prospex horloge online kopen bij Horlogeloods

Wilt u een van deze of andere gelimiteerde Seiko Prospex herenhorloges kopen? Aarzel niet langer en bestel het online bij Horlogeloods. U kunt gebruik maken van veel voordelen zoals gratis verzending, gratis inpakservice. Wij bieden u meerdere betaalmethodes en verzendopties, en u krijgt bij ons standaard de officiële 2 jaar garantie. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen om de horloges te komen bekijken en passen.